Actualitate

(P) Este posibil să trișezi la Blackjack online sau nu?

De când există jocurile de noroc, frauda este o problemă cu care cazinourile online precum superbet se luptă în mod constant.

Blackjack online Blackjack online

În lumea jocurilor de cazinou, blackjack-ul este unul dintre jocurile care este cel mai frecvent vizat pentru trișare, iar diferiți jucători au dezvoltat strategii diferite pentru a păcăli sistemul. Numărarea cărților este una dintre cele mai populare strategii de înșelăciune. Deși aceasta nu este considerată ca fiind înșelăciune, este întotdeauna în dezavantajul casei și este adesea descurajată. Așadar, să examinăm alte strategii pe care jucătorii le folosesc pentru a trișa atât la cazinourile tradiționale, cât și la blackjack-ul online.

Care sunt metodele de trișare la blackjack online?


Bonusuri de înscriere

Bonusurile la blackjack sunt frecvente în cazinourile online, iar unii jucători pot folosi mai multe conturi pentru a profita de aceste promoții. Fără a fi nevoiți să parieze din banii proprii sau din bonus, jucătorii care acceptă bonusul și îl convertesc în bani reali fraudează cazinoul și obțin bani gratis.


Jucătorii folosesc mai multe identități false pentru a deschide conturi noi și a profita de aceste stimulente, deoarece politica strictă a cazinoului prevede că jucătorii pot solicita bonusul doar o singură dată pe cont, ceea ce este considerat înșelăciune de către instituție.

Numărarea cărților


Această metodă este considerată legală, prin urmare trebuie să vă faceți mai puține griji că veți fi prins în comparație cu alte modalități de a trișa. Atunci când pachetul de cărți sugerează că jucătorul poate beneficia, scopul numărării cărților la blackjack este de a menține evidența și de a număra cărțile majore din pachet pentru a obține un avantaj numeric. Jucătorii își vor mări probabil pariurile în această etapă, deoarece există o probabilitate considerabilă de a obține o mână de mare valoare atunci când dealerul se aruncă.

Această strategie nu poate fi folosită pentru a trișa în jocurile de blackjack online, deoarece pachetele de cărți sunt amestecate manual.


Schimbul de cărți sau jetoane

Înșelătoria la blackjack folosind jetoane sau cărți este un lucru obișnuit. Obiectivul este de a schimba pariul tău inițial sau cărțile care ți-au fost împărțite cu un pariu sau o carte neidentificată fără ca dealerul să își dea seama. Prin această acțiune, majoritatea jucătorilor pot beneficia de această împrejurare.


În prezent, este puțin probabil să se întâmple acest lucru, deoarece cazinourile sunt puternic monitorizate de echipamente electronice, ceea ce face ca orice jucător care încearcă să facă acest lucru să fie foarte sigur că va fi detectat.

Aceasta este o mișcare periculoasă, iar dacă individul este detectat, ar putea ajunge la închisoare, deoarece este o infracțiune.

Spionajul software

Jucătorii au început recent să folosească un software care poate arăta cartea dealerului. Oricine folosește acest software va putea să vadă cărțile adversarului cu fața în jos și să vină cu planuri câștigătoare.

Gândiți-vă la suma de bani pe care jucătorii ar putea-o obține înșelând alți jucători cu acest software. Dar odată ce acest program a fost introdus și s-a dovedit a fi extrem de riscant, a trebuit să fie oprit deoarece ar fi putut costa cazinourile o mulțime de bani.

Așadar, poți trișa la blackjack online?

Ar trebui să știi cât de dificil este să hackuiești sau să trișezi la cazinourile online dacă ai jucat vreodată Triple Edge Poker, Texas Hold'em, Bounty Hunter Slot sau alte jocuri de poker sau sloturi online. Ne pare rău să te dezamăgim, dar, în afară de metodele menționate mai sus, este imposibil să schimbi softul pentru a te face să câștigi câștiguri uriașe, indiferent dacă ai trișat vreodată la blackjack sau la un cazinou terestru.

Concluzie

Evită să încerci să trișezi la blackjack online și în schimb studiază tacticile pentru a-ți crește șansele de a câștiga mulți bani la un casino. Este cel mai bun sfat pe care ți-l poate da oricine citește acest articol. Evitați să cădeți victimă a ignoranței în ceea ce privește trișatul la blackjack online. 

CITEȘTE ȘI:

Strategii potrivite în jocul de blackjack (P)

(P) Istoria cazinourilor. Jocul cu zaruri din Roma Antică

(P) Jocuri de noroc în România - Ce trebuie să știi

Ultimele Stiri
abonare newsletter