Actualitate

Cine trasează liniile albe de pe cer. Solicitarea halucinantă a unui parlamentar român

Un deputat independent nu acceptă explicațiile specialiștilor pentru dârele lăsate de avioane pe cer. Mihai Lasca a făcut o solicitare către Autoritatea Aeronautică Civilă în care cere lămuriri oficiale.

sursă foto depositphotos.com sursă foto depositphotos.com

 

El dorește să afle scopul pulverizării pe cerul României și cine efectuează aceste pulverizări. Replica autorității aeronautice l-a înfuriat.


„Nu mi-au răspuns cu absolut nimic, doar m-au redirecționat spre articole în limba engleză. Mi-a răspuns cu trei coduri QR în engleză. Suntem în România, iar răspunsul trebuie să mi-l ofere că e plătit din banii statului. Eu nu am făcut referire la acele dâre pe care orice reactor de avion le emană. Este vorba de un fenomen recunoscut ... nu vin acu să inventez aceste dâre, iar acest director se facă că plouă. Am primit sute de mesaje de la oameni îngrijorați”, a spus Mihai Lasca.

„Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României, vă solicit să comunicați următoarele: mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe «linii albe cu o lungime considerabilă», care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă. În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste «linii albe de pe cer», ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin. De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări", se arată în interpelarea făcută de Mihai Lasca şi postată pe pagina lui de Facebook.


Autoritatea Aeronautică Civilă i-a răspuns politicianului într-un mod ironic şi îl invită să folosească un cod QR pentru a accesa niște explicații în limba engleză de pe site-ul NASA.

 

CITEȘTE ȘI:

Ucraina a primit avioane de luptă și piese de schimb pentru a-și consolida forțele aeriene

Parlamentarii vor să schimbe regulile de circulație în sensul giratoriu. Se elimină ideea de intersecție

Opinie. Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Puișor, ce vrei să te faci când vei fi mare? Nu știu nenea, probabil pasager în avioanele care duc românii să muncească în Europa de Vest”

Ultimele Stiri
abonare newsletter