Actualitate

O copertină de 80 mp a fost cuprinsă de flăcări în Luna de Sus. Incendiul s-a extins la gardul unui depozit. FOTO/VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți, într-o gospodărie din Luna de Sus, Florești.

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți, într-o gospodărie din Luna de Sus, Florești/ FOTO: ISU Cluj Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți, într-o gospodărie din Luna de Sus, Florești/ FOTO: ISU Cluj

 

 


O copertină de 80 mp a fost cuprinsă de un incendiu în Luna de Sus din Florești.

Flăcările s-au extins și la gardul unui depozit și la o stivă de paleți încărcați cu cărămizi din curtea acestuia. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore.


„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești, a Detașamentului 2 Cluj Napoca și a Gărzii de Intervenție Gilău au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o copertină dintr-o gospodărie situată în localitatea Luna de Sus, comuna Florești.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 2:20, iar pentru stingerea incendiului au fost dislocate trei autospeciale de stins incendii și preventiv, un echipaj SMURD. La fața locului au găsit o copertină cu o suprafață de aproximativ 80mp cuprinsă în întregime de flăcări, care se extinseseră la gardul unui depozit de materiale din apropiere, precum și la o stivă de paleți încărcați cu cărămizi din curtea acestuia.


Operațiunile de intervenție au durat mai bine de două ore, fiind împiedicată propagarea incendiului mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic defect”, a transmis ISU Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Spitalul Municipal din Turda. S-a aprins un coș de gunoi! Degajări puternice de fum. FOTO

Incendiu la o casă de pe strada Eroilor din Florești. Focul ar fi pornit de la un aparat defect

Locuință din Pata Rât, distrusă de flăcări! Localnicii n-au putut opri incendiul din cauza lipsei de apă. FOTO

abonare newsletter