Actualitate

Culmea nesimțirii! I-a cerut mobilul să dea un telefon și apoi a refuzat să îl dea înapoi. Tânărul a fost arestat

Un bărbat din Florești a rămas fără telefon, după ce l-a împrumutat unui tânăr necunoscut pe stradă. Acesta i l-ar fi solicitat pentru efectuarea unei convorbiri, însă a refuzat să îl returneze.

I-a cerut mobilul ca să dea un telefon și apoi a refuzat să i-l înapoieze. Foto: Depositphotos.com I-a cerut mobilul ca să dea un telefon și apoi a refuzat să i-l înapoieze. Foto: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii au rețuinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru furt calificat.

 


Marți dimineață, aflat în comuna Florești, tânărul i-a cerut unui bărbat telefonul mobil pentru a efectua un apel, însă ulterior a refuzat să i-l returneze. Polițiștii l-au depistat la scurt timp pe tânăr și l-a condus la secție, iar bărbatul de 58 de ani din Florești și-a recuperat telefonul. 

Ulterior, față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


„La data de 1 august a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 05.30, aflându-se în localitatea Florești, cel în cauză i-ar fi solicitat telefonul mobil, în scopul efectuării unei convorbiri, unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Florești, însă ulterior ar fi refuzat returnarea bunului, deplasându-se într-o direcție necunoscută.


La scurt timp de la sesizarea evenimentului, polițiștii l-au identificat pe tânărul de 22 de ani, în localitatea Florești, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bunul respectiv fiind restituit proprietarului”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri, dintre care doi minori, prinși după ce au furat din curtea unei firme din Florești. Prejudiciul ajunge la 35.000 de lei

Furturi de 20.000 de lei de pe cardurile unor pensionari, prin diverse metode. Percheziții în Bistrița

Bătaie și furt pe stradă, în Cluj! Mascații i-au săltat pe bărbații care au pornit conflictul. VIDEO

abonare newsletter