Electric Castle

Deftones și-a anulat concertele din România și Polonia! Faimoasa trupă trebuia să cânte la Cluj, la Electric Castle

Trupa Deftones și-a anulat concertele din România și Polonia din această vară. Line-up-ul festivalului Electric Castle a devenit mai gol fără faimoasa trupă.

Deftones și-a anulat concertele din România și Polonia / Foto: Electric Castle Deftones și-a anulat concertele din România și Polonia / Foto: Electric Castle

 

 


Fanii Deftones din România au fost dezamăgiți să audă neplăcuta veste că trupa și-a anulat show-ul de la Cluj, din această vară.

 


Trupa a făcut anunțul pe pagina de Facebook:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Din păcate, spectacolele noastre din România și Polonia s-au dovedit imposibil de desfășurat din cauza unor probleme de logistică în afara controlului nostru. Ne pare rău că nu putem să fim acolo de această dată, dar ne vom întoarce. Vă rog să contactați punctul dumneavoastră de achiziție (al biletelor) pentru rambursări”, a anunțat trupa pe rețelele de socializare.


Organizatorii Electric Castle au anunțat și ei faptul că cei de la Deftones au anulat concertul, dar spun că deja caută un înlocuitor care să concerteze în acea seară la festival.

De asemenea, echipa EC a spus că toți cei care și-au cumpărat bilet pentru ziua de vineri (și numai acea zi) și nu mai vor să participe după vestea anunțată de Deftones, pot să trimită un email pentru rambursare:


„Din păcate, Deftones nu va mai ajunge la EC8. Căutăm înlocuitor în timp ce vorbim. Dacă ai primit un bilet de o zi pentru vineri și nu mai vrei să participi, scrie un email pentru rambursare la contact@electriccastle.ro până pe 23 iunie”, au transmis și organizatorii festivalului Electric Castle. 

Fanii au început să scrie sugestii pentru înlocuitori în secțiunea de comentarii. Între trupele dorite de festivalieri se numără Radiohead, Tame Impala, Red Hot Chili Peppers, Glass Animals, Bring Me The Horizon, dar și multe altele.

CITEȘTE ȘI:

Line-up-ul COMPLET pentru Electric Castle 2022! Peste 250 de mii de oameni, așteptați la festivalul de la Bonțida

TIFF FOR UKRAINE: Formația ucraineană DakhaBrakha se întoarce la TIFF pentru un concert extraordinar

Ultimele Stiri
abonare newsletter