Timp Liber

Prognoză meteo pentru 3 zile, în Cluj. Weekend-ul începe cu ploaie și se termină cu soare

Meteorologii au anunțat la final de februarie că primăvara vine cu temperaturi scăzute. Află cum va fi vremea în primul weekend din martie la Cluj-Napoca.

Prognoză meteo pentru câteva zile, în Cluj. Weekend-ul începe cu ploaie și se termină cu soare Prognoză meteo pentru câteva zile, în Cluj. Weekend-ul începe cu ploaie și se termină cu soare

 

 


Vremea se răcește în săptămânile 28 februarie - 13 martie, iar precipitaţiile, slabe cantitativ, îşi vor face simţită prezenţa în unele regiuni în primele zile ale lunii martie şi după 6-7 martie, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicată luni.

 


Această prognoză ne arată cum va fi vremea în primele două săptămâni în Transilvania, însă hai să vedem cum va fi primul weekend din această primăvară la Cluj-Napoca.

Cum va fi vremea în weekend în Cluj-Napoca?

Potrivit meteorologilor de la The Weather Channel, weekend-ul începe cu o ploaie.


Vineri, 4 martie, prognoza meteo arată ploaie sau chiar lapoviță în Cluj-Napoca, încă de dimineață. Vântul va fi moderat, iar șansele de precipitații de 60%. Temperatura pe timp de zi va fi în jur de 4 grade Celsius, iar pe timp de noapte -2 grade.

Sâmbătă, 5 martie, vremea se îmbunătățește. Va fi în mare parte înnorat, dar șansele de ploaie scad la 24% pe timp de zi și 19% pe timp de noapte. Totodată, pe timp de zi temperatura medie va fi de 6 grade Celsius, în timp ce noaptea va scădea la -4 grade Celsius.


Duminică, 6 martie, va fi parțial înnorat, dar soarele va mai străluci din când în când. Cea mai mare temperatură resimțită duminică va fi de 7 grade Celsius, iar cea mai mică, pe timp de noapte, va fi de -3 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește la început de martie, în Transilvania. Temperaturile pot să scadă și sub -10 grade

Din iunie, zbor direct din Cluj-Napoca spre Atena. Vezi frecvența zborurilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter