Timp Liber

Cea mai „veselă” cursă, la Cluj. Moș Crăciun, alergat în scop caritabil de copii și adulți, în Parcul Central. GALERIE FOTO

A avut loc, sâmbătă, evenimentul caritabil „Aleargă-l pe Moș Crăciun”, organizat de Clubul Sportiv Atletic Cluj, cu pornire din Parcul Central din Cluj-Napoca.

 

 


La eveniment, participanții au putut alerga în cadrul a trei curse, puse la dispoziție de organizatori: 10 km, 5 km, respectiv 600 de metri pentru copii.

 


Participanții la alergare au avut la dispoziție apă, ceai, vin fiert, lactate sau dulciuri, iar premianții au fost răsplătiți cu medalii.

Unii dintre participanți și-au donat premiile câștigate, iar în urma donațiilor strânse în cadrul evenimentului, a fost ajutat un copil din județul Cluj, care trăiește în sărăcie și este crescut de bunic, tatăl său fiind arestat.


Clubul Sportiv Atletic Cluj susține și pregătește copiii pentru practicarea de sporturi, organizând evenimente sportive și educative: „Promovăm un stil de viaţă sănătos şi activ, prin modelare individuală şi descoperirea de noi talente în sport”.

CITEȘTE ȘI:

Destine schimbate în prag de Sărbători. Un bărbat în moarte cerebrală și-a donat organele și a salvat cinci vieți

abonare newsletter