Timp Liber

De la temperaturi de vară, la zile înnorate și friguroase. Cum va fi vremea în următoarea săptămână, la Cluj?

Următoarele zile vor aduce vreme schimbătoare la Cluj. Zilele cu temperaturi de vară se vor petrece cu zile friguroase, în care cerul va fi mai mult acoperit de nori și e posibil să apară ploi.

De la temperaturi de vară, la zile înnorate și friguroase. FOTO: Facebook/ Emil Boc De la temperaturi de vară, la zile înnorate și friguroase. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Primăvara a adus la Cluj vreme schimbătoare, de la temperaturi comparabile cu cele din zilele de vară, la zile friguroase și ploioase. Și săptămâna următoare, vremea rămâne schimbătoare la Cluj-Napoca. Dacă săptămâna începe cu maxime ce se apropie de 30 de grade Celsius, mijlocul de săptămână aduce temperaturi scăzute, care vor crește treptat, din nou, până în weekend,

 


Iată prognoza meteo pe următoarea săptămână, în municipiul Cluj-Napoca, potrivit accuweather.com:

Duminică, 31 martie, se anunță a fi o zi cu soare și cu o temperatură maximă de 27°C. Vântul va sufla slab, iar probabilitatea de precipitații este foarte mică. La noapte, cerul va fi acoperit de nori, iar temperatura va coborî la aproximativ 10°C.


Luni, 1 aprilie, prognoza meteo indică cer senins, cu o temperatură maximă de 28°C. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h. Noaptea, cerul va fi parțial noros, iar temperatura va fi în jur de 12°C.

Marți, 2 aprilie, vremea se schimbă brusc, iar temperaturile vor fi mai scăzute, cu o maximă de 15°C. Vântul va sufla cu o viteză de 22 km/h. Dimineața sunt șanse să apară precipitații, iar în cursul zilei, deși cerul va fi mai mult senin, temperaturile nu vor depăși 15°C. Noaptea, temperatura va scădea până la aproximativ 6°C.


CITEȘTE ȘI

Vremea se răcește de săptămâna viitoare, la Cluj. Prognoza meteo pe luna aprilie.

Miercuri, 3 aprilie, se anunță cer parțial însorit și o temperatură maximă de 18°C. Există o probabilitate de 25% pentru precipitații, iar norii vor acoperi parțial cerul. Noaptea, se anunță cer noros, iar temperatura va coborî la aproximativ 7°C.


Joi, 4 aprilie, soarele va răzbate dintre nori, cu o temperatură maximă de 17°C. Vântul va sufla slab, însă ar putea apărea precipitații, iar norii vor acoperi aproximativ 74% din cer. Noaptea, se anunță o vreme înnorată, iar temperatura va fi în jur de 6°C.

Vineri, 5 aprilie, vremea se va încălzi din nou și va ajunge până la o temperatură maximă de 20°C. Șansele de precipitații sunt scăzute. Noaptea, se așteaptă o vreme parțial noroasă, iar temperatura va coborî la aproximativ 6°C.

CITEȘTE ȘI

Cum va fi vremea la Cluj, în weekend? Temperaturi care ajung până la 27 de grade Celsius.

Sâmbătă, 6 aprilie, se anunță a fi o zi cu soare și cu o temperatură maximă de 22°C. Vântul va sufla slab, iar norii vor acoperi aproximativ 92% din cer, în unele părți ale zilei. Noaptea, temperatura va coborî la aproximativ 7°C.

Duminică, 7 aprilie, se prevăd nori și soare, cu o temperatură maximă de 24°C. Vântul va sufla slab iar șansele de ploaie sunt minime. Noaptea, cerul va fi senin, iar temperatura va coborî la aproximativ 8°C.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăvară cu temperaturi în creștere și vreme instabilă, în aprilie. Prognoza meteo actualizată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter