Timp Liber

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, în sezonul de vară, spre destinații ideale pentru city break-uri. Capacitate și frecvență crescute.

În sezonul de vară 2024 vor fi mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj spre destinații ideale pentru city break-uri.

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, în sezonul de vară. Sursă foto: Pixabay.com Mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, în sezonul de vară. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


În sezonul de vară 2024 vor fi mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj spre destinații ideale pentru city break-uri.

Astfel, Ryanair a anunțat zboruri suplimentare către Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. 


Din 31 martie, România va face parte din Air Schengen, permițând pasagerilor aerieni un acces mai ușor între statele membre Schengen.

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, a declarat că această suplimentare a zborurilor către Ryanair sublinează faptul că există o cerere tot mai mare de călătorii aeriene de pe aeroportul din Cluj. 


Ryanair a anunțat zboruri suplimentare către orașe europene emblematice

„Salutăm anunțul de creștere a frecvențelor și a numărului de pasageri de către Ryanair pentru destinațiile operate în programul de vară 2024 de pe Aeroportul Internațional Cluj și apreciem foarte mult angajamentul lor. Această extindere nu numai că reflectă încrederea Ryanair în Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, dar subliniază și cererea tot mai mare de călătorii aeriene în regiunea noastră.

Suntem încântați să ne consolidăm parteneriatul cu Ryanair și să îmbunătățim conectivitatea pentru pasagerii noștri. Aceste frecvențe mărite vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate pentru călători, indiferent dacă aceștia zboară în scop de afaceri sau de agrement”, a declarat David Ciceo. 


Totodată, directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca a mai precizat că va continua să lucreze cu Ryanair pentru extinderea rețelei de rute și pentru a ridica nivelul general al experienței de călătorie pentru toți care vor zbura de la Cluj. 

„La Aeroportul Internațional Cluj, ne angajăm să ne îmbunătățim continuu serviciile și facilitățile pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale pasagerilor noștri. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu Ryanair pentru a ne extinde și mai mult rețeaua de rute și pentru a ridica nivelul general al experienței de călătorie pentru toți cei care aleg să zboare de la Cluj”, a conchis David Ciceo. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primul avion din Zurich a aterizat pe Aeroportul Cluj. Pasagerii, întâmpinați cu muzică și dans de majorete - FOTO/ VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter