Timp Liber

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni în Cluj. Cum va fi vremea în prima parte a lunii aprilie?

Vremea va fi schimbătoare în următoarele 4 săptămâni în Cluj. De la zile cu soare vom avea parte de ploi.

Ploaie pe Calea Mănăștur / Foto: monitorulcj.ro Ploaie pe Calea Mănăștur / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vremea va fi schimbătoare în următoarele 4 săptămâni în Cluj-Napoca.

 


De asemenea, temperaturile negative vor mai fi prezente în Cluj. În luna martie, maximele vor urca până la valoarea de 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de -2 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură.

Vremea în Cluj-Napoca la finalul lunii martie/ Sursa: accuweather.ro

În ceea ce privește începutul lunii aprilie, vom mai avea parte de zile cu ploaie și cu soarele ascuns în nori. Variațiile de temperatură vor fi de 9 grade până la 16 grade Celsius pe timpul zilei, iar minimele vor varia între -1 grad și 6 grade Celsius.


Prognoza meteo în Cluj-Napoca, la începutul lunii aprilie/ Sursa: accuweather.ro

Cum va fi vremea în următoarea lună, la nivel național?

Meteorologii anunță că în următoarea perioadă vom avea parte de o vreme frumoasă, specifică anotimpului primăvară.

Deși mai sunt posibile variații mari de temperaturi, în general vom avea o vreme frumoasă, cu medii peste normalul perioadei.


În săptămâna 18.03.2024 – 25.03.2024, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.


De asemenea, în săptămâna 25.03.2024 – 01.04.2024 temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, cu un ușor deficit la munte și în nord-estul țării.

Totodată săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024 aduce o temperatură medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024 mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo în Cluj. Cum va fi vremea duminică, 17 martie.

Prima ninsoare serioasă din Cluj-Napoca a creat pagube. Probleme pe mai multe drumuri - FOTO

abonare newsletter