Timp Liber

Primăvara „și-a intrat în drepturi”. Câmp încântător de ghiocei, în centrul Clujului - FOTO

Clujenii pot vizita un impresionant „câmp” de ghiocei de diverse soiuri, chiar în centrul orașului.

Câmp încântător de ghiocei, în centrul Clujului - FOTO: Facebook/ Grădina Botanică Câmp încântător de ghiocei, în centrul Clujului - FOTO: Facebook/ Grădina Botanică

 

 


Chiar dacă 1 și 8 martie au trecut, Grădina Botanică „Alexandru Borza” oferă un cadou special pentru clujeni și clujence, la început de primăvară. Pasionații de plante au posibilitatea de a admira un câmp încântător de ghiocei bogați (Leucojum vernum), chiar în centrul Clujului.

 


„Această specie nativă este o mărturie a frumuseții naturii care încă s-a păstrat aici neatinsă. Vă așteptăm să împărtășim împreună acest moment special”, au transmis, pe rețelele de socializare, reprezentanții Grădinii Botanice din Cluj.

Câmp încântător de ghiocei, în centrul Clujului - FOTO: Facebook/ Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai

Odată cu debutul primăverii, Grădina Botanică „Alexandru Borza” are un nou program de vizitare. Totodată, de la 1 martie, clujenii și turiștii sunt așteptați cu o colecție de plante deja înflorite.


Program zilnic: 9:00-18:00 (ultimele bilete se pot achiziționa până la ora 17:00). 

Program de vizitare al serelor mari: 9:00-17:00 (ultimele bilete cu preț de vizitare al serelor se pot achiziționa până la 16:15, iar ultimii vizitatori intră în seră la ora 16:45).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Grădina Botanică a UBB, număr record de vizitatori în 2023: „Am ajuns să avem chiar peste 5.000 de vizitatori zilnic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter