Timp Liber

Prognoza meteo, 5 martie. Meteorologii anunță vreme caldă.

Prognoza meteo. Meteorologii anunță vreme caldă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă.

Temperaturi ridicate pentru luna martie. Sursa foto: Facebook/ Primăria Cluj-Napoca Temperaturi ridicate pentru luna martie. Sursa foto: Facebook/ Primăria Cluj-Napoca

 

 


Începutul primăverii vine cu temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit. Potrivit ANM, astăzi, în Transilvania, la începutul zilei este frig în depresiuni, pe unde sunt și condiții de ceață. Pe crestele montane, ploile se transformă în lapoviță și ninsoare. În vestul provinciei se ating 15...16 grade.

 


În Cluj-Napoca vom avea o vreme caldă, iar cerul va fi predominant acoperit de nori. De asemenea, maximele se vor situa în jurul valorii de 16 grade, minimele fiind de 3 grade Celsius. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și nordul Moldovei (viteze în general de 35...45 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 19 grade. 


La munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și local vor fi averse, izolat posibil însoțite de descărcări electrice, iar la altitudini mari, precipitațiile vor fi sub forma de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea toată săptămâna în Cluj: soare sau ploaie?

abonare newsletter