Timp Liber

Prognoză meteo la început de noiembrie. Vreme mai caldă decât în mod normal, șanse mai ridicate de ploaie, în Ardeal

Vremea va fi mai caldă în prima săptămână din noiembrie decât în mod normal, dar temperaturile încep să scadă semnificativ în a doua săptămână..

Vremea va fi rece, dar mai caldă decât în mod normal / Foto: Municipiul Cluj-Napoca  Facebook Vremea va fi rece, dar mai caldă decât în mod normal / Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook

 

 


Șansele de ploaie cresc semnificativ, conform unei prognoze meteo pentru primele două săptămâni din luna noiembrie, transmite Administrația Națională de Meteorologie:

 


„În primele două zile din interval, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a valorilor maxime de 22 de grade și a minimelor de 4...9 grade. Ulterior, deși valorile termice vor fi în general în scădere, vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei, iar până la finalul primei săptămâni mediile valorilor diurne vor oscila între 16 și 19 grade, iar ale celor nocturne între 3 și 9 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința să scadă continuu până la medii ale maximelor de 10...11 grade și ale minimelor de 2...3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în prima zi a lunii noiembrie și în intervalul 4-12 noiembrie”, arată prognoza meteo pentru Transilvania.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii vor avea două târguri de Crăciun. Cel din Piața Unirii se deschide în mai puțin de o lună!

Concert inedit de muzică vocal-simfonică în Cimitirul Central din Cluj-Napoca, de Luminație

abonare newsletter