Timp Liber

Cluj Symphony Experience. Alternosfera, Subcarpați și Cargo, acompaniați de orchestra Filarmonicii Cluj, cântă în Parcul Etnografic

Clujul se pregătește pentru un mega eveniment! Cluj Symphony Experience aduce în acest an zeci de atracții pentru iubitorii de muzică.

Concerte de zile mari în septembrie la Cluj. Foto: Cluj Symphony Experience Concerte de zile mari în septembrie la Cluj. Foto: Cluj Symphony Experience

 

Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România - Alternosfera, Subcarpați și Cargo - cântă în exclusivitate hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca și muzicieni din Chișinău.


Evenimentul are loc în 22-24 septembrie în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Primele 500 de abonamente sunt la preț redus early bird de 299 lei până în 15 iulie.

Cooking symphony, car simphony, scene pentru copii și zone de relaxare

Pe lângă concertele principale, programul Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe activități inedite și creative.


E vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony - concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare. 

„Mi-am propus să facem anul acesta cea mai grandioasă ediție a festivalului Cluj Symphony Experience de până acum! Și am lansat o super provocare pentru trei trupe prietene speciale din România - Cargo, Subcarpați și Alternosfera - să-și cânte muzica cum nu au mai făcut-o până acum - în stil simfonic! În același timp, am lansat provocarea Orchestrei Extraordinare a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca precum și muzicienilor extraordinari din orchestrele din Chișinău să cânte alături de aceste trupe. Toată lumea a spus cu entuziasm «da» și ne-am apucat de treabă. Așadar, ne așteaptă și vă așteaptă niște experiențe epice în premieră națională! Dar nu ne oprim aici pentru că, după cum știți, sunt și suntem un pic «nebuni», așa că veți trăi trei zile pline de experiențe fantastice și inedite în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca”, spune Flavius Buzilă, organizatorul Cluj Symphony Experience.


Cap de afiș la eveniment sunt trupele Alternosfera. Subcarpați și Cargo. Formațiile vor fi acompaniate de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii din Cluj-Napoca într-un show de excepție. Alternosfera aduce la Cluj apreciatul spectacol Theatroll simfonic, o combinație de teatru, muzică rock și simfonică.

Copiii cu vârsta până în 14 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de un adult.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fondator și chitarist CARGO a murit infectat cu COVID-19. Ultimele săptămâni în viață le-a trăit la ATI

„Music to My Eyes” la Filarmonica Transilvania. Muzică de film cântată de o orchestră live

Doi artiști clujeni, pe scena Filarmonicii. Spectacol inedit presărat cu motive populare

Ultimele Stiri
abonare newsletter