Timp Liber

Paradă cu sute de motocicliști, din Cluj-Napoca până în Văleni! Serbare câmpenească a motocicliștilor din Ardeal: „La plăcinte înainte”

Sâmbătă va avea loc o paradă a motocicliștilor clujeni, din oraș până în satul Văleni. Acolo, motocicliștii din Ardeal sunt așteptați la o serbare câmpenească, unde vor avea parte de muzică live, mâncare și teste de motocicletă.

Paradă și serbare câmpenească a motocicliștilor din Ardeal / Foto: Comunitatea Moto Cluj - arhivă Paradă și serbare câmpenească a motocicliștilor din Ardeal / Foto: Comunitatea Moto Cluj - arhivă

 

 


Comunitatea Moto Cluj organizează sâmbătă o serbare câmpenească în satul clujean Văleni, din comuna Călățele.

 


„Eveniment public cu acces gratuit «Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la placinte înainte». Toți clujenii sunt așteptați sâmbătă asta 06 mai 2023 „La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor. Evenimentul are loc în satul Văleni comună Manastireni începând cu ora 15:30”, potrivit Asociației Comunitatea Moto Cluj.

Serbare câmpenească a motocicliștilor / Foto: Comunitatea Moto Cluj - arhivă

La eveniment, participanții se pot bucura de muzică live, călărie, teste de motociclete, concert, iar la final fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă.


Evenimentul își da startul cu o paradă din Cluj-Napoca, cu ocazia împlinirii a 6000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj. Sute de motocicliști vor porni din parcarea „Emag” de pe strada Dorobanților la ora 12:30 și vor face un tur cu destinația sat Văleni, transmit organizatorii.

Tur din Cluj până în Văleni / Foto: arhivă Comunitatea Moto Cluj

„Fiecare motociclist și pasager AJUNS ÎN FORMĂȚIE la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclus gratuit: o porție de mici sau ceaun, o plăcîntă, o bere sau un suc”, potrivit Comunității Moto Cluj. Participanții pot rămâne peste noapte în propriul cort dacă dresc fiindcă a două zi, duminică 7 mai, va fi și un show de muzică populară.


Vezi traseul paradei aici, pe Google Maps.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motocicliștii clujeni au parcurs 330 km ca să-i ajute pe cei care trăiesc în singurătatea muntelui: „Pentru ei, fiecare zi e o bătălie în lupta cu viața”

„Invazie” de motociclete în Cluj-Napoca. Sezonul moto se încheie cu parada motocicliștilor. VIDEO

abonare newsletter