Timp Liber

FITS 2023: peste 800 de evenimente indoor și outdoor. Vezi PROGRAMUL

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de Teatru, a anunțat programul celor zece zile de magie FITS - Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Constantin Chiriac, președintele  FITS / Foto: mesageruldesibiu.ro Constantin Chiriac, președintele FITS / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


FITS se desfășoară anul acesta în perioada 23 iunie – 2 iulie, sub motto-ul MIRACOL. O multitudine de evenimente culturale și artistice îi așteaptă în acest pe sibieni și turiști la cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), scrie mesageruldesibiu.ro.

 


În cele 10 zile de festival, orașul va fi animat de peste 800 de evenimente indoor și outdoor.

Programul festivalului

Ca în fiecare an, evenientul aduce multe noutăți, însă anul acest două lucruri au rămas neschimbate, promite președintele festivalului, Constantin Chiriac: prețul biletelor va fi cel de anul trecut, iar festivalul va fi deschis tot cu un show de drone, nicidecum cu spectacol de artificii. „(..) toate biletele pe care le punem în vânzare sunt la prețul de anul trecut. Ni s-au dublat costurile. În multe sectoare ni s-au triplat. Nu sunt vorbe, dar obiectivul festivalului de la Sibiu nu este să câștige bani, ci să aducă «Miracol»”, spune Chiriac.


Biletele se pot achiziționa online, de pe www.sibfest.ro, de joi, 26 aprilie, începând cu ora 12.00, la prețuri cuprinse între 30 și 150 lei.

Tot Chiriac vorbește despre un show cu drone mai spectaculos decât cel de aul trecut. „Ducem mai departe inițiativa de anul trecut, e nevoie să protejăm mediul. Deci vom avea din nou deschiderea și închiderea cu drone, nu cu artificii. Cred eu că am învățat din experiența de anul trecut. Veți vedea o creștere (…) Veți vedea imagini superbe, vom folosi mult mai bine laserele, vom îmbunătăți și zona de sonorizare”, explică președintele festivalului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șase artiști, omagiați în acest an pe Aleea Celebrităților la FITS: „Creatori importanți ai lumii care au ales să-și lase numele în Sibiu”

Modelul și actrița franceză Laetitia Casta a vrăjit publicul la FITS 2022!

abonare newsletter