Timp Liber

Primele bilete la festivalul Massif, organizat de UNTOLD, se pun în vânzare joi! Trei zile de distracție pe pârtiile din Poiana Brașov

Joi, 10 noiembrie, la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special!

Joi, 10 noiembrie, la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special/ FOTO: depositphotos.com Joi, 10 noiembrie, la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Joi10 noiembrie, la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special! Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte, din această iarnă, pot achiziționa abonamentele cu 79 de euro plus taxe de pe bemassif.com. Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.

 


Prima ediție Massif are loc în perioada 3-5 martie 2023, în Poiana Brașov. Organizatorii promit să aducă pe pârtiile din stațiune entertainment de cea mai bună calitate pentru pasionații de muzică, distracție și sporturi de iarnă și să transforme Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Evenimentul vine cu o poveste nouă și este organizat de creatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România și nu numai, UNTOLD și Neversea. MASSIF promite să aducă, pe lângă vibe-ul de festival, și activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni. 


Conceptul festivalului MASSIF este „Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracție la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă.

Prin proiectul MASSIF, creatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică. 


Totodată, MASSIF va însemna și o nouă ofertă pentru turismul montan din regiune.

FOTO: depositphoto.com.

CITEȘTE ȘI:

Prima ediție a Massif va avea loc în perioada 3 – 5 martie 2023. Când se pun în vânzare abonamentele?

Aftermovie-ul UNTOLD 2022 va fi lansat în avanpremieră la cinematografele din Cluj-Napoca și București

Premieră la Neversea 2023! Fanii își pot rezerva abonamentul cu un singur euro doar prin platforma Extasy

Ultimele Stiri
abonare newsletter