Timp Liber

Pasionații de jazz, așteptați la Smida Jazz Festival. Ce activități pregătesc organizatorii?

Smida Jazz Festival va avea loc între 19-21 august, în inima Munților Apuseni. Organizatorii promit relaxare și voie-bună, dar și întâlniri cu cei mai pricepuți dintre artiștii contemporani.

Pasionații de jazz, așteptați la Smida Jazz Festival. FOTO: Smida Jazz Festival Pasionații de jazz, așteptați la Smida Jazz Festival. FOTO: Smida Jazz Festival

 

 


Iubitorii de jazz sunt așteptați în luna august la Smida Jazz Festival, pentru un weekend de relaxare, de muzică bună și de amintiri de neuitat. Atenție, însă: Smida Jazz Festival nu e un festival de masă și nu satisface gusturi muzicale mainstream. O spun chiar organizatorii, care promit să ofere însă o experiență de neuitat.

 


La ce te poți aștepta?

1. Starea de sublim. Smida Jazz Festival poate să ofere această stare rară de sublim, grație a două ingrediente unice: natura incredibilă a Apusenilor și muzica bună.

2. Revigorare, reîncărcare. Smida Jazz Festival reprezintă în sine o ocazie de a regenerare profundă, de a-ți odihni mintea și corpul, de a contempla, de a fi în inima naturii și de a asculta o muzică care te conectează cu tine și cu tot ce-i frumos în oameni.


3. Artiști „pe bune”. Creatori contemporani ale căror sensibilități și virtuozități instrumentale și vocale intră în dialog cu trăirile noastre, ne fac să vibrăm la unison, ne intrigă, ne bucură. Artiști precum Nubya Garcia, Kamaal Williams, Islandman, Papatef, Mischa Blanos nu se aud la radio între două pauze comerciale, ci în festivaluri care promovează valoarea artistică. 

4. Statul la camping, sus pe munte. A dormi în cort la câțiva pași de pădurea muntelui și de un lac cristalin e o plăcere, o sursă de bine greu de egalat. Campingul festivalului Smida Jazz este dotat cu tot ce trebuie pentru a fi foarte confortabil: dușuri cu apă caldă și toalete flush. Cei care n-au chef sa-și aducă cortul, pot închiria un cort preinstalat, iar cei care își doresc confort extins pot închiria un Super Comfort Tent.


5. Amintiri care rămân pentru totdeauna. Ce faci, ce vezi, cum te simți la Smida Jazz Festival nu poți trăi în altă parte. Cei care vin la Smida cu copii sau cu cățel sau cu copii și cu cățel găsesc oameni ca ei, iar acest sentiment al complicității, al apartenenței e magic. 

Abonamentele la această ediție, în valoare de 80 euro - Festival Pass și 104 euro - Festival & Camp. Camping Pass și biletele de zi se pot cumpăra pe site-ul festivalului.

CITEȘTE ȘI:

Mâine începe Smida Jazz Festival 2021. Program complet, hartă și informații esențiale despre acces

abonare newsletter