Electric Castle

O mai ţineţi minte pe „cea mai fidelă fată”? Dana Marijuana a revenit pe scenă la Electric Castle

Dana Marijuana a revenit în industria muzicală după ani buni de absență! Artista își încearcă, din nou, norocul și a venit la Electric Castle, unde a cântat piesele care au consacrat-o.

 

Dana Marijuana s-a făcut remarcată între 1990 și 2000 datorită colaborării cu B.U.G. Mafia, dar și a pieselor pe care le-a lansat singură. „Cea mai fidelă fată”, așa cum s-a autointitulat într-una dintre melodiile sale celebre, a dat lovitura la vremea respectivă. Piesele ei se auzeau peste tot, iar tinerii îi fredonau versurile.


Acum, pentru nostalgicii care și-au trăit adolescența la începutul anilor 2000, Dana Marijuana a readus muzica de stradă la Radio Stage de la Electric Castle.

Dana Marijuana continuă să-și impresioneze fanii. Cea mai puternică voce feminină din hip-hop-ul românesc, așa cum era cunoscută în anul 1999, a lansat o piesă nouă la începutul lunii, iar piesa „Luna” s-a auzit, vineri noaptea, la Electric Castle. Sute de fani au venit să o asculte şi să danseze pe muzica ei.


Radio Stage, un nou concept de scenă, este o mașină a timpului care te „plimbă” printre hiturile ultimelor decenii. E vorba de „micile plăceri vinovate” rock, disco sau dance pe care toată lumea le fredonează. 

O prezență surpriză pe această scenă a fost Dana Marijuana, care a revenit în industrie după 20 de ani, într-un show marca Discotecă, la care publicul va putea asculta producții pop românești din anii ’60-’90.

CITEȘTE ȘI:

Twenty One Pilots, înainte de concertul de la #EC8: „Electric Castle e probabil cel mai cool nume de festival la care am cântat” VIDEO

Delia a deschis Main Stage-ul de vineri de la Electric Castle. Twenty One Pilots, cea mai așteptată trupă. VIDEO

Cea mai așteptată ediție Electric Castle a început în forță! Editors și Moderat deschid, astăzi, scena principală

abonare newsletter