Electric Castle

Pană de curent la Electric Castle, în prima seară de la Bonțida! Ce au făcut festivalierii

Miercuri a început Electric Castle. Chiar din prima seară a festivalului a avut loc o pană de curent, însă aceasta nu a stricat atmosfera în rândul festivalierilor.

Pană de curent la Electric Castle, în prima seară de la Bonțida / Foto: Stirile ProTv Pană de curent la Electric Castle, în prima seară de la Bonțida / Foto: Stirile ProTv

 

 


După doi ani de pandemie, Electric Castle s-a întors la Bonțida cu un spectacol de sunet și lumini, dar și peste 300 de artiști din 24 de țări.

 


Festivalul mult așteptat de tineri a început miercuri și chiar din prima zi organizatorii au avut o întâmplare neașteptată. S-a luat curentul pe una dintre scenele EC, la Hangar Stage.

Ca să treacă peste liniștea ciudată care s-a lăsat la festival, participanții au început să cânte împreună „un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”.


Electric Castle a debutat miercuri cu cea de-a 8-a ediție, iar cele 100 de ore de muzică live oferite de artiști veniți din 24 de țări sunt completate de alte zeci de ore de distracție prin surprizele pregătite de organizatori.

Peste 250.000 de participanți sunt așteptați la Bonțida între 13 și 17 iulie. 


Foto: Știrile ProTV

CITEȘTE ȘI:

Nici nu a început Electric Castle că traficul este BLOCAT spre Bonțida: „Am plecat de o oră și suntem doar la Apahida” FOTO

INEDIT. „Cuvânt-cheie” și linie telefonică non-stop pentru participanții la Electric Castle. Poate apela oricine nu se simte în siguranță

abonare newsletter