Politică

Rus: PSD s-a băgat pe o stradă cu sens unic și va da în gard. Susțin mișcarea lui Ponta"

Ioan Rus, liderul așa-numitului grup de la Cluj și membru marcant al PSD, a făcut o radiografie dură a situației în care se află România în momentul de față. Ioan Rus îi dă o lovitură puternică lui Dragnea și PSD-ului: a anunțat că susține mișcarea politică creată de Victor Ponta. "Încă sunt membru PSD, dar după ce vor auzi asta sigură mă vor îndepărta", a spus Ioan Rus.

Actualitate

“Micul dictator” Victor Ponta şi marile războaie ale Facebook. Precedentul de la Cluj: cum a blocat Ponta opinia unei studente de la UBB

Un editor al paginii de Facebook ce aparține site-ului de știri Hotnews.ro a distribuit un articol despre fostul premier Victor Ponta cu un comentariu acid: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”. Fostul premier a reacţionat precizând că “nu răspunde atacurilor făcute de jurnalişti”. Nu la fel s-a întâmplat când fostul premier a fost criticat de o studentă de la Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Politică

Premierul României, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru fapte de corupție

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.
abonare newsletter
banners