Sănătate

Trei spitale din Cluj ar putea fi realizate cu bani din PNRR

Proiect Centru de Transplant Multiorgan Cluj/ FOTO CJ Cluj
Clujul ar putea beneficia de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru extinderea cu un nou corp a secției clinice de neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență, dar și pentru realizarea altor două spitale.

Politică

Tema descentralizării fondurilor europene, pe agenda AMR. Emil Boc: „Au fost discuții pragmatice. Cei care produc 70% din PIB-ul României au primit respect”

Ședința Asociației Municipiilor din România/ captură foto Nicolae Ciucă Facebook.com
Tema descentralizării și asumării proiectelor derulate de municipii a reprezentat unul dintre subiectele principale din cadrul adunării generale a Asociației Municipiilor din România, coordonate de Emil Boc. Edilul Clujului a susținut că în urma discuțiilor concrete, Bucureștiul și-a arătat deschiderea pentru a sprijini municipiile care implementează peste 75% din proiectele europene.

Politică

CFR Infrastructură a semnat contractul pentru modernizarea lotului patru a liniei ferate Cluj-Oradea. Clujenii așteaptă și noul pasaj de la Tăietura Turcului

A fost semnat contractul pentru modernizarea liniei ferate Cluj-Episcopia Bihor/ captură foto CFR Infrastructură Facebook.com
CFR Infrastructură și constructorul Astaldi (Italia) au semnat miercuri, contractul de 2,4 miliarde lei pentru reabilitarea și electrificarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca-Episcopia Bihor. Un proiect însemnat pentru clujeni, întrucât acesta prevede și construirea viitorului pasaj de pe Tăietura Turcului.Politică

Emanuel Ungureanu în fața Institutului de Transplant Renal Cluj-Napoca: „Rafila, faci pușcărie tu și ai tăi dacă moare cineva aici”

Cuvinte dure aruncate de deputatul USR Emanuel Ungureanu din fața Institutului de Transplant Renal Cluj-Napoca, la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. Acesta a filmat clădirea, în special podul în care e amenajat spitalul, și spune că Rafila „pune în pericol viața pacienților și a personalului medico-sanitar”.


abonare newsletter
banners