Sănătate

Trei spitale din Cluj ar putea fi realizate cu bani din PNRR

Clujul ar putea beneficia de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru extinderea cu un nou corp a secției clinice de neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență, dar și pentru realizarea altor două spitale.

Politică

Tema descentralizării fondurilor europene, pe agenda AMR. Emil Boc: „Au fost discuții pragmatice. Cei care produc 70% din PIB-ul României au primit respect”

Tema descentralizării și asumării proiectelor derulate de municipii a reprezentat unul dintre subiectele principale din cadrul adunării generale a Asociației Municipiilor din România, coordonate de Emil Boc. Edilul Clujului a susținut că în urma discuțiilor concrete, Bucureștiul și-a arătat deschiderea pentru a sprijini municipiile care implementează peste 75% din proiectele europene.

Politică

CFR Infrastructură a semnat contractul pentru modernizarea lotului patru a liniei ferate Cluj-Oradea. Clujenii așteaptă și noul pasaj de la Tăietura Turcului

CFR Infrastructură și constructorul Astaldi (Italia) au semnat miercuri, contractul de 2,4 miliarde lei pentru reabilitarea și electrificarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca-Episcopia Bihor. Un proiect însemnat pentru clujeni, întrucât acesta prevede și construirea viitorului pasaj de pe Tăietura Turcului.Politică

Emanuel Ungureanu în fața Institutului de Transplant Renal Cluj-Napoca: „Rafila, faci pușcărie tu și ai tăi dacă moare cineva aici”

Cuvinte dure aruncate de deputatul USR Emanuel Ungureanu din fața Institutului de Transplant Renal Cluj-Napoca, la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. Acesta a filmat clădirea, în special podul în care e amenajat spitalul, și spune că Rafila „pune în pericol viața pacienților și a personalului medico-sanitar”.


abonare newsletter
banners