Politică

Deputatul Achimaș-Cadariu: „Nu există o incompatibilitate între a fi ortodox și a avea educație sanitară în școli"

Deputatul clujean Patriciu Achimaș-Cadariu a afirmat că în perioada în care a fost ministru al Sănătății a fost elaborat Programul Național „Educație pentru Sănătate în Școala Românească”, doar că programul nu a fost implementat.
Speranța mai redusă de viață a românilor comparativ cu cea a celorlalți cetățeni europeni și numărul îngrijorător de mare al deceselor înregistrate la naștere ar trebui să reprezinte un grav semnal de alarmă pentru autoritățile din România și un îndemn la acțiune, crede chirurgul și deputatul clujean Patriciu Achimaș-Cadariu.

Politică

Deputatul Achimaș-Cadariu: „Femeile rome nu știau că au dreptul să fie incluse în Programul National de Screening pentru Cancerul de Col Uterin”

Deputatul Patriciu Achimas Cadariu la Conferinta Partida Romilor ProEuropa
Deputatul PSD de Cluj, prof. univ. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat la Conferința Regională a Partidei Romilor „Pro-Europa" din Ardeal că a aflat cu stupoare, cu ocazia implementării unui proiect de prevenție derulat de Institutul Oncologic din Cluj, că „femeile rome nu știau că au dreptul să fie incluse în Programul Național de Screening pentru Cancerul de Col Uterin”.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners