Economie

Dărăban (CCIR): 65% din mediul de afaceri este de acord cu acțiunile DNA

Oamenii de afaceri din România susțin lupta anticorupție pentru că au realizat că nu pot atrage parteneri străini decât dacă sunt corecți și respectă legislația, a declarat, marți, Mihai Dărăban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), în cadrul unui seminar pe tema practicilor anticorupție din business.

Actualitate

Hans Klemm a vorbit cu studenţii clujeni despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în lupta anticorupţie”

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a vorbit, cu studenţii clujeni despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie" dar şi despre "răspunsul extraordinar" al cetăţenilor, declară diplomatul, într-un video postat sâmbătă pe pagina oficială de Facebook a misiunii diplomatice în România.


Politică

Preşedintele Iohannis a declanşat procedura privind organizarea unui referendum cu privire la lupta anticorupţie

Preşedintele Klaus Iohannis, a declanşat, marţi, în conformitate cu prevederile art. 90 din Constituţia României, procedura privind organizarea unui referendum naţional în privinţa continuării luptei împotriva corupţiei şi asigurării integrităţii funcţiei publice, informează un comunicat postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.


Actualitate

România, lăudată pentru lupta anticorupție de britanici

România face progrese remarcabile în trimiterea în judecată a persoanelor acuzate de corupţie, dar există şi alte metode pentru a schimba modul în care oamenii abordează afacerile, a declarat Neil McGregor, vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Britanică (BRCC).

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners