Actualitate

VIDEO - Cer parţial noros

Un desen animat de câteva minute creat de Pixar, intitulat “Partly Cloudy” (Parţial Noros) şi care a fost postat în urmă cu câteva luni pe platforma de video sharing Youtube, a strâns deja peste 2.400.000 de vizualizăzi. Mini filmuleţul oferă răspunsul la cunoscuta întrebare a celor mici: De unde vin copii şi puii de animale?


Actualitate

VIDEO - 10 tragedii faimoase, surprinse de camera de filmat

Un filmuleţ postat peYoutube, joi, de compania britanică specializată în producţie de film, British Pathe şi care cuprinde un număr de 10 tragedii surprinse de camera de filmat a reuşit să strângă deja peste 600.000 de vizualizări. Printre tragediile surprinse de camerele de filmat se numără moartea pilotului Frank Lockhart şi a inventatorului paraşutei, Franz Reichelt, dezastrul de la Hindenburg sau scufundarea navei de război britanică HMS Barham.

Actualitate

VIDEO - Gest de solidaritate între animale: un căţel care are doar trei picioare deschide uşa unui alt căţel

O înregistrare video surprinde o dovadă impresioantă de prietenie şi solidaritate între doi căţei, a fost postată în 30 iulie pe site-ul de videosharing YouTube a adunat deja peste 70.000 de vizulaizări. În filmare se poate observa cum nn câine, care are doar trei picioare îi vine în ajutor un alt patruped care şi doreşte să deschidă o uşă şi nu reuşeşte.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners