Ştiri din Transilvania

Accident MORTAL pe un drum din Harghita. Un motociclist a murit după ce s-a lovit de o mașină

Un motociclist din Odorheiu Secuiesc a decedat, duminică, într-un accident produs pe DN 13A, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, a informat IPJ Harghita.

În ciuda eforturilor depuse de medici, motociclistul a murit/ Foto: depositphotos.com În ciuda eforturilor depuse de medici, motociclistul a murit/ Foto: depositphotos.com

 

„Echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat, din primele cercetări, că un bărbat, de 59 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce se deplasa pe un motociclu, pe DN 13A, dinspre Brădeşti spre Odorheiu Secuiesc, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 69 de ani, din Miercurea-Ciuc, care se deplasa în aceeaşi direcţie. 


 

În urma evenimentului, bărbatul a suferit mai multe leziuni şi, din păcate, acesta a decedat”, se arată în informarea IPJ Harghita.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News



Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.


Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează sursa citată. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL între Cluj și Oradea. Un motociclist A MURIT după o MANEVRĂ riscantă. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

VIDEO. Accident cu un TIR și o motocicletă, în flăcări, în Căpuș! Motociclistul a murit

abonare newsletter