Ştiri din Transilvania

Bărbat rănit grav, după ce s-a răsturnat tractorul peste el. A fost transportat cu elicopterul SMURD la spital. FOTO

Un bărbat din comuna Ieud, județul Maramureș, s-a răsturnat, vineri, cu tractorul într-o zonă montană greu accesibilă. Victima a fost recuperată de salvamontişti şi transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Bărbatul s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă montană greu accesibilă/ FOTO: Salvamont Maramures - Facebook Bărbatul s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă montană greu accesibilă/ FOTO: Salvamont Maramures - Facebook

 

Un bărbat din comuna Ieud care s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă montană greu accesibilă a fost recuperat de salvamontişti şi transportat cu elicopterul SMURD la cea mai apropiată unitate medicală, a informat, vineri, directorul Serviciului Public Judeţean- Salvamont Maramureş, Dan Benga.


 

„Acţiunea s-a derulat azi (vineri - n. red. ) în zona Grădina cu Nuci, Ieud. (...) O zonă montană unde accesul s-a dovedit a fi dificil. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Bărbatul în vârstă de 28 ani s-a rănit grav după ce tractorul pe care lucra a căzut peste el, i-a fost acordat primul ajutor, a fost pregătit şi preluat de elicopterul Punctului de Operare Aero Mureş în vederea transportării la unitatea medicală cea mai apropiată”, a spus Dan Benga.

El a adăugat că starea bărbatului accidentat este stabilă. 

 


Sursa foto: Salvamont Maramures - Facebook

CITEȘTE ȘI:

Bărbat rănit grav, după ce un tractor s-a răsturnat peste el

FOTO. Tânăr strivit de tractorul pe care îl conducea. A MURIT, în ciuda eforturilor medicilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter