Ştiri din Transilvania

Tragedie la Penitenciarul Arad. Un angajat s-a împuşcat mortal cu arma din dotare

Un poliţist de 32 de ani a fost găsit împuşcat în Penitenciarul Arad, sâmbătă, când era de serviciu. În acest moment este în desfășurare o anchetă.

Tragedie la Penitenciarul Arad. Un angajat s-a împuşcat mortal cu arma din dotare / Sursă foto: pixabay.com Tragedie la Penitenciarul Arad. Un angajat s-a împuşcat mortal cu arma din dotare / Sursă foto: pixabay.com

 

 


Un agent de poliţie, angajat al Penitenciarului din Arad s-a sinucis în această după-amiază cu arma din dotare, la locul de muncă

 


Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru AGERPRES că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, „iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News



Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a declarat, pentru sursa citată, că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani.

Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa. Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă.


UPDATE ora 15:41

Administraţia Penitenciarului Arad a informat că bărbatul a fost găsit de către colegi în jurul orelor 12:00.

„Un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, a transmis instituţia.


 

CITEȘTE ȘI:

Noapte NEAGRĂ la penitenciarul din Arad

O asistentă medicală din Arad, moartă după ce s-a infectat cu COVID-19. Asistenta era nevaccinată

Cadavrul unui copil de 8 ani, găsit lângă un cimitir. Corpul i-a fost mutilat și ars

Ultimele Stiri
abonare newsletter