Ştiri din Transilvania

Cadavrul unui bărbat dispărut de Crăciun, găsit trei luni mai târziu lângă un lac

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani din Bistrița-Năsăud, oraşul Năsăud, care dispăruse de acasă din Ajunul Crăciunului trecut, a fost găsit miercuri în apropierea unui lac din localitate.

Cadavru, găsit după trei luni. Cadavru, găsit după trei luni.

 

 


La data de 3 ianuarie, poliţiştii fuseseră sesizaţi de către cumnata bărbatului că acesta, fiind cunoscut cu probleme de sănătate, plecase voluntar de la domiciliu şi nu mai revenise din data de 24 decembrie 2021.

 


Odată cu găsirea cadavrului, poliţiştii au deschis dosar pentru ucidere din culpă, iar cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

„Astăzi (miercuri - n.r.), poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei oraşului Năsăud au fost semnalaţi despre existenţa unui cadavru în apropierea unui lac din Năsăud. Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 65 de ani, din Năsăud, Isip Ilie, persoană dispărută de la finalul anului 2021. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la secţia prosectură a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă”, a transmis IPJ.

CITEȘTE ȘI:

A fost găsit cadavrul unui bărbat care a dispărut din vară. Era într-o fabrică abandonată

abonare newsletter