Ştiri din Transilvania

Pedeapsă pentru tatăl vitreg care a omorât și ars o fetiță de 4 ani. Câți ani de închisoare va face bărbatul?

Tânărul de 23 de ani din Arad, care a omorât fetița de 4 ani a concubinei sale, a fost condamnat la 17 ani de închisoare.

17 ani de închisoare pentru tatăl vitreg care a omorât și incendiat fetița concubinei sale. 17 ani de închisoare pentru tatăl vitreg care a omorât și incendiat fetița concubinei sale.

 

 


Fapta oribilă s-a petrecut în toamna anului trecut, când, bărbatul, în timp ce concubina sa nu era acasă, a omorât-o pe fiica acesteia în vârstă de doar patru ani, după care a incendiat-o la marginea unui cimitir din municipiul Arad.

 


Pe lângă cei 17 ani pe care tânărul îi va petrece în închisoare, va trebui să îi plătească mamei fetiței daune morale în valoare de un milion de euro, iar tatățui adevărat al minorei ucise, daune în valoare de 500.000 de euro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Cel acuzat a primit o pedeapsă de 16 ani şi opt luni de închisoare pentru violenţă în familie sub forma infracţiunii de omor şi o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru profanare de morminte sau cadavre. Din cele două pedepse, a rezultat cea de 17 ani şi patru luni de detenţie.

De asemenea, toate bunurile mobile şi imobile ale bărbatului au fost puse sub sechestru, în vederea plății daunelor morale către părinții copilei ucise.


Bărbatul și-a recunoscut fapta

La prima înfățișare, bărbatul a recunoscut că a lovit fetiţa provocându-i decesul. Sentinţa nu este definitivă şi are drept de apel 10 zile de la comunicare.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie 2021, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Anchetatorii au stabilit că tânărul a fost drogat în momentul săvârşirii faptei.

CITEȘTE ȘI:

Fetiță, găsită moartă în pădure. Cadavrul se afla într-o râpă adâncă de 35 de metri

Ultimele Stiri
abonare newsletter