Ştiri din Transilvania

Un bărbat a mers să joace la păcănele cu certificatul Covid al unui prieten și a fost prins de jandarmi. Ce a pățit vinovatul?

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a folosit certificatul digital Covid al prietenului său pentru a intra într-o sală de jocuri de noroc şi s-a ales cu dosar penal.

Prins cu certificatul verde al altei persoane la o sală de jocuri de noroc. Prins cu certificatul verde al altei persoane la o sală de jocuri de noroc.

 

 


Jandarmii din cadrul Postului Montan Piatra-Fântânele l-au prins pe bărbat în cadrul unei acţiuni de verificare a respectării accesului în interiorul unor localuri publice.

 


Astfel, jandarmii au depistat la acest sfârşit de săptămână un bărbat de 50 de ani din Leşu, care la intrarea în sala de jocuri de noroc a prezentat un certificat digital Covid care nu îi aparţinea.

În momentul legitimării, s-a constatat că datele din cartea de identitate nu erau aceleaşi cu cele din certificatul digital, aceasta folosindu-se de certificatul de vaccinare al unui prieten.


Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de fals privind identitatea (art. 327 Cod Penal), care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

CITEȘTE ȘI:

Două studente din Cluj-Napoca, șantajate de un bărbat de pe Tinder, care le-a filmat făcând sex

Ultimele Stiri
abonare newsletter