Ştiri din Transilvania

Bărbat de 58 de ani, ARESTAT după ce și-a înjunghiat fiul. Un medic a alertat poliția

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Brad, a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit.

Bărbat de 58 de ani, ARESTAT după ce și-a înjunghiat fiul. Un medic a alertat poliția Bărbat de 58 de ani, ARESTAT după ce și-a înjunghiat fiul. Un medic a alertat poliția

 

 


Un bărbat de 58 de ani din Brad, Hunedoara, a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit, în urma unui conflict.

Fiul bărbatului, în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat la spitalul municipal din Brad pentru îngrijiri medicale, iar medicii au fost cei care au anunţat Poliţia.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

„Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de un medic din cadrul Spitalului Municipal Brad cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea de primiri urgenţe, declarând că a fost înjunghiată cu un cuţit de tatăl său. În urma, sesizării poliţiştii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Brad şi au aflat că acesta, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unei altercaţii cu fiul său, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi înjunghiat pe acesta cu un cuţit (în zona toracică dreapta)”, transmite IPJ Hunedoara.


 

CITEȘTE ȘI:

Poliţiştii i-au încătuşat pe Mc Donald’s, Los Angeles, Barcelona şi Marcelone, furnizori de etnobotanice în licee!

Un tânăr de 19 ani şi-a aruncat iubita pe geam, de la etajul al treilea al unui bloc din Hunedoara. Tânăra a fost transportată la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter