Ştiri din Transilvania

Caz ȘOCANT în Sibiu! Un copil de 6 ani, găsit MORT în pat. Tatăl minorului a fost reținut

Un bărbat din județul Sibiu a sunat vineri la poliție pentru a anunța moartea fiului său în vârstă de 6 ani. Ajunși de urgență la adresa indicată, polițiștii au găsit corpul copilului decedat întins pe un pat.

Caz ȘOCANT în Sibiu! Un copil de 6 ani, găsit MORT în pat. Tatăl minorului a fost reținut Caz ȘOCANT în Sibiu! Un copil de 6 ani, găsit MORT în pat. Tatăl minorului a fost reținut

 

 


Un bărbat din Sibiu a anunțat poliția, vineri, că fiul său în vârstă de 6 ani este mort. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

 


„De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată, unde, într-o cameră a locuinței, pe un pat, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Trupul copilului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului. 

În urma probatorului, tatăl băiețelului a fost reținut pentru 24 de ore și s-a declanșat urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familia.


„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore. Cercetările în acest caz continuă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, ATACAT ÎN PĂDURE de trei tâlhari din Mărgău. L-au bătut și i-au furat banii și telefonul. Un suspect a fost arestat

Ultimele Stiri
abonare newsletter