Ştiri din Transilvania

Nouă persoane, printre care și un bebeluș, aflate ÎNTR-O SINGURĂ MAȘINĂ, rănite într-un accident. Patru dintre victime sunt copii!

Nouă persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în municipiul Mediaș.

Mașina a suferit o serie de avarii în urma accidentului

 

 


Nouă persoane, din care patru copii, care erau toţi într-o singură maşină, au fost rănite marţi seara, după ce autovehiculul a intrat într-un cap de pod în municipiul Mediaş, conform Mesagerul de Sibiu.

 


„Pompierii militari ai Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi în această seară la un autoaccident în Piaţa Andrei Şaguna din Mediaş. Din evenimentul rutier au rezultat 9 victime dintre care 4 minori. O persoană de sex masculin (şoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conştient şi cooperant. La faţa locului au fost evaluate medical şi s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori ( 3 minori şi 1 bebeluş de câteva luni) şi 5 adulţi ( 2 femei şi 3 bărbaţi). Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaş, conştienţi şi policontuzionaţi. Dintre aceştia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur”, a arătat ISU Sibiu.

Poliţiştii nu au terminat ancheta şi nu pot spune cauza accidentului.

CITEȘTE ȘI:

O tragedie petrecută în județul Cluj, inclusă în topul celor mai grave accidente din 2021

„Prim ajutor pe două roți”- programul prin care curierii pe bicicletă vor fi instruiți pentru a acorda primul ajutor în caz de accidente

Ultimele Stiri
abonare newsletter