Ştiri din Transilvania

O fată de 18 ani a încercat să se sinucidă. S-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Care a fost motivul?

O tragedie a avut loc în Baia Mare, marți seara. O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc, în urma unor neînțelegeri cu iubita sa cu care locuia, o tânără din Gherla.

Tânăra ar fi avut neînțelegeri cu iubita sa. Tânăra ar fi avut neînțelegeri cu iubita sa.

Echipele de salvare ajunse de urgență la fața locului au descoperit că deși tânăra căzuse de la etajul 8, aceasta prezenta semne vitale, fiind dusă la spital, scrie actualmm.ro.

După ce a fost consultată, medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare şi superioare, fiind supusă unei examinări CT și având o stare stabilă.


Victima locuia cu iubita sa din Gherla

Tânăra în vârstă de 18 ani este din localitatea bistriţeană Colibiţa, iar de șase luni locuia în apartamentul din Baia Mare, alături de iubita ei, originară din Gherla. Ele ar fi fost colege de școală la cooperație, în Bistrița, și așa s-ar fi cunoscut, mai scrie sursa citată.

În ultima perioadă, fata de 18 ani ar fi spus că vrea să se întoarcă din nou în Colibița și se pare că relația celor două ar fi avut probleme, după ce părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei.


Astfel, tânăra ar fi profitat de faptul că iubita sa a ieșit din apartament, blocând uşa pe interior, după care s-a aruncat de la etajul opt și a căzut pe platforma de la etajul I al clădirii.

CITEȘTE ȘI:

Adolescentul dispărut în apele Someşului Mic a fost găsit MORT

Ultimele Stiri
abonare newsletter