Ştiri din Transilvania

Un tată AGRESIV a bătut CRUNT doi adolescenți aflați în conflict cu fiul său: „Adu sabia”

Un incident grav a avut loc duminică seara în Arad, după un conflict între câțiva adolescenți. Tatăl unuia dintre ei i-a lovit pe alți doi copii cu pumnii și picioarele. Mai mult, bărbatul i-a cerut fiului să îi aducă sabia din portbagaj.

 

 


Bătaia a avut loc pe un teren de fotbal, iar un martor a filmat întreaga scenă. Bărbatul, în loc să aplaneze conflictul iscat între adolescenți, s-a repezit la aceștia, iar pe unul l-a trântit la pământ și l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii și cu picioarele, scrie observatornews.ro.

 


Conform sursei citate, bărbatul de 54 de ani este tatăl unuia dintre cei între care a început cearta, iar pe filmare se aude cum deși tatăl este rugat de cei din jur să înceteze, continuă să îl lovească pe adolescent cu sălbăticie.

Mai mult decât atât, bărbatul îl roagă pe fiul său să îi aducă sabia din portbagaj: „Adu sabia, bă”, spune acesta în timp ce îl lovește pe tânăr.


În urma bătăii, doi adolescenți, de 16 și 18 ani, au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar poliția s-a autosesizat și i-a întocmit dosar penal bărbatului violent.

Până în prezent, părinții adolescenților bătuți nu au depus plângere penală împotriva bărbatului.


Sursă foto: Captură ecran observatornews.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter