Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021. Acești nativi sunt „norocoșii zilei”. Vor avea parte de reușite pe toate planurile

HOROSCOP 21 octombrie 2021. Unii nativi vor avea parte astăzi de liniște în familie și de vești bune la locul de muncă, la popul opus se află nativii Capricorn, care nu reușesc să scape de monotonie.

 

 


Horoscop 21 octombrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.


Horoscop 21 octombrie 2021. BERBEC

Nativii Berbec nu ar trebui să-și ascundă sentimentele față de cei dragi. Este o zi benefică pe plan familial, dar există câteva probleme care îi macină. Berbecii au acumulat o anumită oboseală, dar dacă vor petrece timp cu cei dragi, fizic și emoțional se vor simți mult mai bine.


Horoscop 21 octombrie 2021. TAUR

Cei născuți sub semnul Taurului vor avea nevoie de ajutor, atât la serviciu sau pentru activități ce țin de renovarea locuinței. Spre seară se anunță clipe de liniște alături de familie sau partener.

Horoscop 21 octombrie 2021. GEMENI

În această zi, multe lucruri nu vor merge după plan și se vor schimba foarte rapid pe parcursul zilei pentru nativii Gemeni. De asemenea, în a doua partea zilei se pot bucura de niște schimbări la capitolul dragoste, care o să-i încânte.


Horoscop 21 octombrie 2021. RAC

Nativii Rac se bucură că îi revăd pe cei dragi și vor avea parte de momente magice alături de ei. S-ar putea ca cineva drag să le ofere un cadou neașteptat sau o veste extraordinară.

Horoscop 21 octombrie 2021. LEU

Leii sunt norocoșii zilei. Aceștia vor avea parte de câștiguri pe toate planurile. La locul de muncă vor avea parte de reușite, probabil o mărire de salariu sau o investiție care aduce mai mulți bani companiei. Pe plan sentimental totul este numai lapte și miere.


Horoscop 21 octombrie 2021. FECIOARĂ

Există riscul ca nativii Fecioară să piardă controlul asupra unor bunuri sau asupra unei situaţii din care au profitat până acum. În cuplu, apar discuţii contradictorii și sfaturi care sunt ignorate de către nativi.

Horoscop 21 octombrie 2021. BALANŢĂ

În această zi se anunță certuri în familia pentru nativii Balanță. Este vital ca în această zi nativii să ceară ajutor și să un facă totul singuri. Nici pe plan sentimental Balanțele nu sunt mai liniștite, vor primi reproșuri de la partenerul de viață.


Horoscop 21 octombrie 2021. SCORPION

Scorpionii trăiesc un conflict interior, care devine tot mai chinuitor. Dorința de acțiune se bate cap în cap cu ne¬voia de a ține ascunse motivațiile. Va fi greu pentru acești nativi să nu izbucnească.

Horoscop 21 octombrie 2021. SĂGETĂTOR

Se anunță o zi liniștită pentru nativii Săgetător. Perioada aceasta este benefică şi aduce realizări şi noroc. Este probabil ca Săgetătorii să primească un bonus la salar.

Horoscop 21 octombrie 2021. CAPRICORN

Capricornii au intrat într-o monotonie de care nu reușesc să scape. Acești nativi se plictisesc foarte repede în această zi și chiar dacă încearcă activități care în trecut le plăceau, acuma simt un dezgust.

Horoscop 21 octombrie 2021. VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător trebuie să fie atenți astăzi la schimbările bruște de program. Răbdarea acestor nativi este pusă la încercare, mai ales la locul de muncă. Trebuie evítate discuțiile în contradictoriu cu șefii.

Horoscop 21 octombrie 2021. PEŞTI

Peștii au noroc astăzi în dragoste și au șansa să cunoască o persoană interesantă, într-un loc în care petrec foarte mult timpul. Sunt comunicativi și au dorința de a încerca ceva nou. În a doua partea zilei vor primi o vizită neanunțată din partea unui prieten.

 

CITEȘTE ȘI

Cele mai supărăcioase zodii. 4 zodii care se supără ușor și au nevoie de prea multă afecțiune, conform astrologiei

Ultimele Stiri
abonare newsletter