Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 20 octombrie 2021. Conflicte în viața nativilor Pești. Leii vor fi trădați miercuri

HOROSCOP 20 octombrie 2021. Unii nativi întâmpină probleme de sănătate miercuri. O zodie trebuie să aibă grijă cui îi împărtășește un secret.

 

 


HOROSCOP 20 octombrie 2021. Astrele anunță o zi cu probleme pentru câteva zodii și cu câștiguri pentru unii nativi.

 


Horoscop 20 octombrie 2021. Berbec 

Se anunță o zi încărcată profesional. Volumul de muncă tinde să te copleșească, dar vei găsi ajutor, colegii de birou îți vor întinde o mână. Ziua se va termina cu treaba finalizată și pleci acasă mulțumit că ai reușit să termini tot și nu ți-a rămas nimic pe mâine.

Horoscop 20 octombrie 2021. Taur 


Nu trebuie să-ţi croieşti destinul în funcţie de deciziile altora, pentru că fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gândi la ce spun ceilalţi, la părerile altora, la felul în care contribuie ei la problemele tale, pentru că totul depinde numai şi numai de tine.

Horoscop 20 octombrie 2021. Gemeni 

Gemenii trebuie să fie foarte atenți cui încredințează un secret, în special din sfera sentimentală. Unii nu fac decât să folosească informațiile în scop propriu, fără a ține cont de situațiile complicate pe care le-ar putea crea. Dacă ai o problemă de ordin personal, apelează strict la acele persoane care și-au dovedit loialitatea în trecut.


Horoscop 20 octombrie 2021. Rac 

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun.


Horoscop 20 octombrie 2021. Leu 

Leii au parte, astăzi, de o trădare care s-ar putea să se lase cu urmări total nefericite. Fiți atenți la ce se întâmplă în jur și, în special, la modul în care se poartă acele persoane pe care de obicei nu le-ați fi băgat în seamă. Este posibil ca un mesaj pe care în mod normal l-ați fi trecut cu vederea să vă trezească la realitate și să vă ofere posibilitatea de a reduce din efectele trădării.

Horoscop 20 octombrie 2021. Fecioară 

Vă puteți face planuri financiare împreună cu partenerul dumneavoastră. Cei singuri vor fi puternic atrași de persoane cu diferență de vârstă sau de statut considerabilă, ori găsind în ele înțelepciune și protecție, ori redarea tinereții. Fiți conștienți totuși că o schimbare de vârstă sau maturitate prea mare nu conduce întotdeauna la armonie în cuplu.

CITEȘTE ȘI:

Sfaturi pentru zodii. Sfaturi pentru o viață mai bună, în funcție de zodie!

 

Horoscop 20 octombrie 2021. Balanță 

Nu sunt avantajate persoanele în vârstă, efectul bolii progresează. Celor tineri le recomand o gândire pozitivă. Nu prea vă lasă inima să rezistați în fața bunătăților, așa că, ducă-se cu dieta asta! Se impune totuși moderația, chiar și pentru aceia care încă nu au probleme cu greutatea.

Horoscop 20 octombrie 2021. Scorpion 
 
O rudă sau un prieten apropiat, care e departe, își anunță o viitoare vizită. Ești în culmea fericirii și te gândești că e cea mai bună ocazie să faci o reuniune mai mare. Te pui pe treabă și începi să dai telefoane, iar ziua trece fără să o simți. Pot să apară mici tensiuni în relația de cuplu.

Horoscop 20 octombrie 2021. Săgetător 

Nu lăsați grijile să vă afecteze buna dispoziție! Evitați tensiunile cu unul din părinți, asta dacă nu doriți să vă apuce durerile de cap!

Horoscop 20 octombrie 2021. Capricorn 

Astăzi, nativii zodiei Capricorn sunt predispuși la tot felul de conflicte. În jurul tău se ivesc certuri de tot felul, noroc că eşti tu acolo ca să calmezi spiritele. Adevărul poate fi undeva la mijloc, așa că imparțialitatea ta poate oferi o soluție care să mulţumească ambele tabere. În plan amoros, totul pare să meargă strună. Seara, jumătatea te va surprinde cu un cadou inedit.

Horoscop 20 octombrie 2021. Vărsător 

Printre toate problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima vreme, pare să fi apărut o rază de speranță. Nu aduce soluționarea tututor, dar omul pe care l-ai întâlnit recent, îți trezește speranța că nu o să mori singur. E o surpriză pe care nu ai văzut-o venind și te face să te bucuri la gândul că oamenii care-ți trezesc interesul nu sunt o specie pe cale de dispariție.

Horoscop 20 octombrie 2021. Pești 

Miercuri, nativii zodiei Pești se simt strâmtorați în plan financiar. Bugetul s-a cam terminat, iar viitorul nu sună prea promițător. Dacă te știi pe un teren fragil, încearcă să iei unele măsuri de precauţie, nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma sau chiar ai putea să renunți la unele cheltuieli, dacă acestea mai pot aştepta. Din fericire, lucrurile sunt cum nu se poate mai armonioase pe plan sentimental. Cei singuri să se pregătească sufletește, pentru că ar putea cunoaște o persoană unică.

CITEȘTE ȘI:

Zodii încăpățânate. 4 cele mai încăpățânate semne zodiacale, conform astrologiei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter