Ştiri din Transilvania

Horoscop 7 octombrie 2021. Gemenii au nevoie de mai mult calm

Horoscop 7 octombrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cei născuți în zodia Gemeni au nevoie de mai mult calm, în timp ce taurii trebuie să evite discuțiile cu partenerul de viață pentru ca lucrurile să se desfășoare normal.

Berbec          


Ai putea să obții unele lucruri importante de la persoanele din jur, dacă nu ești foarte insistent. Ai tot felul de oportunități de care poate ar trebui să profiți.

Taur


Îți dorești o grămadă de lucruri, dar atenție la cheltuieli. Nu te baza pe sume de bani pe care încă nu le-ai primit. Pe plan sentimental evită discuțiile cu partenerul.

Gemeni


Nu te enerva și gândește-te înainte de a acționa. Este o perioadă propice pentru promovarea unor proiecte pe care le tot amâni.

Rac


Este o zi în care este bine să eviți deplasările. Mai ales pe cele lungi. Poți avea parte de tot felul de întâmplări.  neprevăzute. Îngrijește-te puțin și de sănătate.

Leu


Poate a venit momentul să afli exact care îți sunt adevărații prieteni. Nu toate persoanele din jurul tău îți vor binele. Este o zi în care ai putea să faci și unele activități care îți plac și te relaxează.

Fecioară

Îți poți face unele planuri pentru viitor. Intuiția te ajută extrem de mult, mai ales că ești nevoit să iei unele decizii destul de importante. Intervine o schimbare în viața ta.

Balanță

O zi a schimbărilor. Poate renegociezi un contract sau decizi să-și schimbi locul de muncă. Sfătuiește-te și cu persoana iubită.

Scorpion

Ocupă-te mai mult de tine. O schimbare nu ar strica. S-ar putea să ai unele probleme de sănătate, deci fă o vizită la medic. Seara odihnește-te și petrece mai mult timp cu apropiații.

Săgetător

Un prieten te ajută astăzi să ieși dintr-o situație dificilă. La birou s-ar putea să ai discuții mai aprinse cu unii colegi. Nu te enerva, totul se va aranja în timp. Nu încheia parteneriate cu o nouă persoană.

Capricorn

O zi bună în care vei lua hotărâri inspirate. O persoană apropiată are nevoie de sfatul tău. Ai putea să faci și unele schimbări prin casă.

Vărsător

Vei avea o zi destul de obositoare. Toată lumea vrea ceva de la tine și te temi că nu vei face față. Cere ajutorul unui apropiat pentru a ieși din impas.

Pești

Primești o veste bună și îți faci planurile pentru weekend. Ține cont de părerea celor din jurul tău când iei unele decizii. Altfel, s-ar putea să ai un conflict cu partenerul de viață.

Ultimele Stiri
abonare newsletter