Ştiri din Transilvania

Horoscop 28 septembrie 2021. Fecioarele trec printr-o perioadă bună

Horoscop 28 septembrie 2021. Cei născuți în zodia Fecioara trec prin momente bune.

Horoscop 28 septembrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec


O zi în care reușești să duci la bun sfârșit multe sarcini lăsate în urmă, asta pentru că beneficiezi și de ajutorul celorlalți.

Taur


Nu e cazul să te lași dus de val când vine vorba de dragoste. Fii cu picioarele pe pământ și lasă iubirea pe plan secund, cel puțin o vreme.

Gemeni


Nu este tocmai o zi reușită pentru tine. Din păcate, sunt câteva oale care se sparg în capul tău și nu îți prinde deloc bine situația.

Rac


Spune-ți punctul de vedere, dar ai grijă să nu-i rănești pe cei din jur. A fi ferm pe poziții nu înseamnă să arunci cu vorbe grele.

Leu


Este o zi numai bună pentru a te gândi la tine. Evaluează bine timpul liber și vezi ce activități creative și distractive poți face.

Fecioară

Se anunță o perioadă benefică la locul de muncă. Nu duci lipsă nici de finanțe, perfecte pentru a fi investite într-o nouă vacanță.

Balanță

Ideile vin valma în capul tău, dar ai grijă cum le folosești, nu toate sunt ideale la serviciu. Poate nu ar strica să faci ceva independent.

Scorpion

Implică-te mai mult. Pune suflet în fiecare activitate pe care o realizezi, indiferent cât de mică este. Numai așa vei evolua în toate.

Săgetător

Dragostea este la cote maxime. Reușești să găsești o persoană cu care rezonezi, cu care ești pe aceeași lungime de undă. Posibilă relație.

Capricorn

Primești foarte multe oportunități de muncă. Înainte de a alege varianta care-ți face cu ochiul nu ar strica să te consulți cu cineva.

Vărsător

Se anunță o reușită profesională. Ai muncit din greu în ultima perioadă, iar acum e momentul să sărbătorești cu familia.

Pești

Energia lipsește și nu ai chef de nimic. Nu ar strica să iei o mică pauză, să te odihnești. Încarcă-ți bateriile undeva la aer curat, în natură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter