Ştiri din Transilvania

Horoscop 4 septembrie 2021. Leii dau dovadă de înțelepciune. Niște zodii vor primi o lecție

Horoscop 4 septembrie 2021. Află ce îți rezervă horoscopul pentru weekend. Surprize enorme pentru unele zodii.

 

 


Horoscop 4 septembrie 2021. Previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 septembrie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

 


Horoscop 4 septembrie 2021. Berbec

Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.


Horoscop 4 septembrie 2021. Taur

Răbdarea ta poate face diferența astăzi, dar mai e nevoie și să vrei să fii răbdător, ca să ai acces la rezervele strategice. Din păcate, nu e o zi prea liniștită, dar tu o poți face să fie așa, cel puțin pentru tine.

Horoscop 4 septembrie 2021. Gemeni


O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta îşi retrage ajutorul şi pleacă. Poate atât a fost rolul lui în viaţa ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese în altă direcţie, ca atare trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu vei mai avea la cine apela de acum înainte, ci trebuie să te descurci şi singur. Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibilă şi separarea de un prieten sau o persoană care a jucat un rol important în inima ta o perioadă, dar de acum fiecare o luaţi pe alte căi, separate.

Horoscop 4 septembrie 2021. Rac


Eşti mai puternic decât crezi, chiar dacă cineva din jurul tău încearcă să te intimideze cu ton ridicat sau cu diverse tehnici de manipulare, sperând că aşa se va impune. Cu siguranţă ai un as în mânecă de care vei şti să te foloseşti la momentul cel mai potrivit fără a apela cătuşi de puţin la autoritate, agresivitate sau nervi, aşa cum fac ceilalţi.

Horoscop 4 septembrie 2021. Leu

Lumea te priveşte cu un respect deosebit astăzi, pentru că emani un aer de înţelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că ai acumulat în timp o experienţă bogată şi acum eşti în poziţia cea mai adecvată pentru a da altora lecţii. Şi tu ai învăţat de la alţii, înainte, şi acum a venit vremea ta să transmiţi celor care au nevoie de tine, tot ceea ce ştii, e o plăcere să descoperi în preajma ta ochi care te privesc admirativ şi urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informaţiile de la tine. Nici ţie nu-ţi vine să crezi că lumea tace când vorbeşti tu, că unii iau notiţe din ceea ce le împărtăşeşti, semn că mesajul tău este ascultat, auzit, apreciat şi pus în aplicare cu maximă încredere.

Horoscop 4 septembrie 2021. Fecioară
 
Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund.

Horoscop 4 septembrie 2021. Balanță

Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e în joc forţa ta şi poţi trece peste orice animozităţi cu brio. Nu ştii ce resurse imense de energie şi ambiţie deţii decât atunci când depăşeşti cu succes astfel de afronturi. După un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine că eşti sensibil, ci foarte puternic!

Horoscop 4 septembrie 2021. Scopion

Copiii sunt motorul tuturor acţiunilor interesante de azi. Ori ei sunt iniţiatorii unor aventuri amuzante, cei care reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă şi interesantă, plin de mişcare şi de distracţie, ori toate acţiunile casei gravitează în jurul copiilor.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai supărăcioase zodii. 4 zodii care se supără ușor și au nevoie de prea multă afecțiune, conform astrologiei

Horoscop 4 septembrie 2021. Săgetător

Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine şi, tocmai pentru că e reputaţia ta în joc, nu te opreşti din elan! Poate mai e cale lungă până la rezultatele finale şi ar trebui să-ţi drămuieşti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Dacă vor vedea că poţi da atât, şefii sau clienţii vor cere din ce în ce mai mult de la tine, iar tu eşti acelaşi!

Horoscop 4 septembrie 2021. Capricorn

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor.

Horoscop 4 septembrie 2021. Vărsător

Chiar dacă ți se pare, la suprafață, că unii dintre apropiați sunt împotriva unor planuri de-ale tale, s-ar putea să te înșeli și chiar dacă ar fi așa, nu ai de ce să o iei personal.

Horoscop 4 septembrie 2021. Pești

Ceva îţi spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amâni marile decizii pe altădată, ca să te informezi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori să ceri detalii din mai multe surse, ca să te convingi că toate converg în aceeaşi direcţie şi nu se bat cap în cap, ori să ai şi un plan de rezervă oricând la îndemână. Dacă ai luat acum o decizie, s-ar putea să descoperi, mai târziu, că exista şi alta, poate şi mai bună, deci ce-ar fi să nu pui punct final încă?

CITEȘTE ȘI:

Zodii zgomotoase. 4 cele mai zgomotoase semne zodiacale care îți pot face viața un calvar

 

abonare newsletter