Ştiri din Transilvania

Alimentul TOXIC, consumat zilnic de români. Poți avea probleme grave de sănătate din cauza lui

Alimentul extrem de toxic de pe rafturile magazinelor este consumat zilnic de români, în multe feluri. Aceasta stă la baza unor produse pe care mulți le mănâncă la fiecare masă, dar care îți pot creea probleme grave de sănătate.

 

Deși este vorba de ceva banal, alimentul extrem de toxic consumat zilnic de români este chiar pâinea albă. Aceasta poate să fie otravă pentru organismul nostru, fiindcă este făcută din făină albă.


 

Chiar dacă românii consideră că pâinea este unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, făina albă o face să fie toxică pentru organism și ne cauzează probleme grave de sănătate, potrivit specialiștilor. 


Specialiștii trag un semnal de alarmă că făina este produsă în mod industrial, lucru care o face să-și piardă din elementele sale nutritive. 

Alimentul extrem de toxic, consumat zilnic de români. Poate cauza cancer

Alimentul extrem de toxic, consumat zilnic de români, poate deveni un pericol din cauza modului în care este prelucrat. Făina aiba rezultă din prelucrarea grâului și procesului de rafinare, când se elimina aproape 80% din vitaminele și mineralele pe care le conține. În tărâțele rezultate în urma procesului rămân vitamina E, fier, magneziu, vitamina B, calciu și fosfor. 


Totodată, alimentul extrem de toxic pe care românii îl consumă zilnic, făina albă, este foarte periculoasă atunci când este tratată cu dioxid de clor sau cu bromat de potasiu, care îi dau culoarea albă pâinii.

Ei bine, pericolul cel mai mare vine în cazul bromatului de sodiu despre care specialiștii atenționează că este o substanță cancerigenă și poate provoca tumori tiroidiene și tumori la nivelul celulelor intestinale sau la ficat. Toate aceste lucruri care intră în modul de preparare industrial fac ca făina albă să devină foarte periculoasă, alimentul extrem de toxic consumat zilnic de români. 


CITEȘTE ȘI:

Cea mai TOXICĂ legumă în mâncare. Ne îmbolnăvim dacă o consumăm în cantități mari


Alimentul extrem de toxic, consumat zilnic de români. Obezitate și boli de inimă

Dacă românii continuă să consume zilnic și în exces acest aliment extrem de toxic (făina albă) trebuie să conștientizeze că acesta poa te să cauzeze obezitate, o boală de care cu toții încercăm să ne ferim. În același timp, făina albă poate să cauzeze boli grave de inimă.

Alimentul extrem de toxic, consumat zilnic de români - făina albă. Românii ar putea să înlocuiască acest aliment toxic cu pâinea din făina integrală, fiindcă aceasta conține și mai puțin gluten, un inamic pentru sănătatea și corpul nostru. Pe lângă pâinea integrală, pâinea din făină de secară este și ea o alternativă mult mai sănătoasă. 

Glutenul pe care făina albă, cel mai toxic aliment consumat zilnic de români, îl conține reprezintă un pericol și ne poate cauza probleme grave de sănătate. El stă la baza unor zeci de boli grave precum cancerul, sindromul colonului iritabil, demență, anemie, boli neurologice, depresii severe și multe altele.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai TOXIC aliment, consumat zilnic de români. Produsul poate provoca cancer

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter