Ştiri din Transilvania

Horoscop 28 iunie 2021. Săgetătorii își creează dușmani luni. Leii sunt obosiți de părerile celor din jur

Horoscop 28 iunie 2021. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Câteva zodii au parte de iubire, altele de evenimente neprevăzute.

 

 


Horoscop 28 iunie 2021. Multe surprize pentru zodii în ziua de luni. Cum își încep nativii din fiecare zodie o nouă săptămână?

 


Vezi ce sfaturi îți oferă astrele, în funcție de zodie. 

Horoscop 28 iunie 2021 Berbec


Ești într-un moment de impas și ceri ajutorul cuiva drag, pentru a te ajuta cu un sfat. O persoană cu autoritate, o persoană emblematică sau chiar una istorică te poate ajuta. Urmărește modul în care alții au procedat înaintea ta și s-ar putea să găsești răspunsuri la probleme ce păreau de nerezolvat. Cu toate că sunt fleacuri, psihicul tău le ridică la rang de drame personale. Lasă-l pe cel de lângă tine să te ajute, să te asculte. Spune-i ce ai pe suflet și lasă-l să te ajute să rezolvi problema.

Horoscop 28 iunie 2021 Taur

O zi plină de evenimente neprevăzute, care te vor da peste cap și pe tine și programul tău. Păstrează-ți încrederea, optimismul și zâmbetul pe buze și vei vedea că toate se vor așeza în favoarea ta. În viitorul apropiat vei primi o veste care-ți va schimba drumul în viață. Este un motiv de sărbătoare care-ți va da ocazia de a organiza o petrecere.


Horoscop 28 iunie 2021 Gemeni
 
Ai să vezi că dacă faci un pas în spate, situația în care te afli, nu îți va mai părea atât de gravă. Cu cât ești mai liniștit și mai obiectiv. Vei vedea lucrurile într-o lumină mai bună. Discută problema, pune întrebări, informează-te cât mai mult și cere sfaturile celor din jur. Mulți oameni au trecut prin situații similare și te-ar putea ajuta cu sfaturi bune. Ai grijă ca aceste probleme să nu te afecteze la muncă. Ca să te poți concentra la sarcinile de lucru, trebuie să lași deoparte problemele personale. Fii echilibrat!

Horoscop 28 iunie 2021 Rac


O perioadă benefică din punct de vedere sentimental, pentru că ai șansa de a-ți cunoaște sufletul pereche și de a trăi momente de neuitat. Trăiește clipa! Bucură-te de toate momentele, pentru că nu ai de ce să îți faci griji: astrele prevăd lucruri bune și pe plan financiar.

Horoscop 28 iunie 2021 Leu

Te obosesc toate părerile din jurul tău. Totuși, opiniile diferite ale persoanelor din jur te fac să realizezi că sunt mai multe unghiuri din care poți privi problemele și viața, în general. Renunță la punctele tale de vedere pentru că te privează de multe momente frumoase. Îmbrățișează schimbarea și lasă lucrurile să-și urmeze cursul.

Horoscop 28 iunie 2021 Fecioară

Starea ta de spirit actuală nu-ți permite să te concentrezi la lucrurile pe care le ai de făcut. Pe lângă asta, e foarte posibil să intri în conflict cu cineva. Urmărește-ți instinctul, profită de orice șansă care apare și nu mai lăsa de la tine, de frică să nu se supere alții.

Horoscop 28 iunie 2021 Balanță

Vestea pe care ți-o oferă un amic te imobilizează și te face să te gândești serios la o activitate nouă, care să-ți consume energia. Nu doar că-ți place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidență. Rareori ai ocazia să te faci remarcat, deci trebuie să profiți de aceste momente. Este important să păstrezi echilibrul în viața ta, dar nu te consuma prea tare dacă simți că nu ești capabil de echilibru acum. Nu te forța dacă te simți copleșit.

Horoscop 28 iunie 2021 Scorpion

Manipulare este punctul tău forte, însă cu unele persoane s-ar putea să nu țină. Ești genul de persoană care nu acceptă un refuz, dar poate ar trebui să lași mai mult de la tine. Ce se întâmplă acasă te poate afecta la muncă sau în viața de zi cu zi. Când uiți de unde vii, eforturile tale exterioare nu pot fi susținute prea mult timp.

Horoscop 28 iunie 2021 Săgetător

Ești agitat și riști să-ți creezi dușmani cu această atitudine. Temperează-te, calmează-te și nu mai reacționa impulsiv.  Dacă te simți copleșit acum, trebuie să lași anumite lucruri să dispară. Aceste lucruri pot fi speranțe, proiecte, relații sau chiar obiective. Ești un simplu om, nu poți face atât de multe deodată. Nu te mai simți învins dacă lucrurile nu merg mereu așa cum ai plănuit. Ia-le pe rând și vei vedea că le vei putea face pe toate, pas cu pas.

Horoscop 28 iunie 2021 Capricorn

Fericirea ta nu e aceeași cu cea a partenerului de viață sau nevoile nu sunt comune. Micile neînțelegeri se pot transforma, în scurt timp, în probleme majore. Poate ar fi mai bine să le discutați din timp. Grăbește pasul săptămâna viitoare și fă tot ce ai de făcut, pentru a avea timp suplimentar pentru responsabilitățile neprevăzute ce vor apărea la finalul lunii.

Horoscop 28 iunie 2021 Vărsător

Fii mai atent cu partenerul de viață. Ești plin de energie și nu vrei nicio pauză, poate totuși ai vrea să te relaxezi puțin. Oferta vieții tale bate la ușă, dar nu ești sigur dacă să sacrifici o parte din viața ta pentru ceea ce ți se oferă. Gândește-te că orice lucru bun, cere sacrificii. Asta e adevărata valoare a lucrurilor.

Horoscop 28 iunie 2021 Pești

Ești pus pe fapte mari și ai o determinare mai puternică ca niciodată să-ți duci planurile până la capăt. Ai totuși o stare mohorâtă, în care te-ai băgat singur, dar vei ieși la suprafață, până la urmă! Apar mari schimbări la orizont, așa că așteaptă-le pentru că nu ai cum să le grăbești. Dacă te grăbești, riști să sfârșești trist pentru că lucrurile nu vor fi pe măsura așteptărilor tale. Așa, cu răbdare, dacă lași lucrurile să se desfășoare în timpul lor natural, ele vor veni cu grămadă pentru a-ți aduce tone de bucurie.

CITEȘTE ȘI:

Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.

 

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter