Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 20 iunie 2021. Surprize plăcute pe plan amoros pentru Leu

HOROSCOP 20 iunie 2021. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Nativii au nevoie de curaj pentru a depăși unele momente dificile.

 

 


Află ce sfaturi au pregătit astrele de oferit pentru fiecare zodie din horoscop. 

Berbec

Deși totul în viața dumneavoastră pare sigur și stabil, de aproape realitatea este alta. Nu sunteți atât de stăpân pe situația în care vă aflați și o lovitură puternică vă va schimba perspectiva de viață. Veți simți nevoia să luați o pauză. Efortul depus la serviciu va epuizat și aveți nevoie de relaxare. În plan sentimental, jumătatea dumneavoastră are nevoie de mai multă atenție.


Taur

Trebuie să vă găsiți echilibrul între bani și prieteni. Banii pot distruge prietenii frumoase. Evitați să vă etalați noile achiziții în perioada următoare pentru a nu primi invidie din partea celorlalți. Fiți modest pentru a câștiga respectul celorlalți! Adorați timpul petrecut în natură și este prilejul bun să plecați într-un loc modest împreună cu prietenii.

HOROSCOP 20 iunie 2021. Gemenii au nevoie de curaj și voință

Nu aștepta ca lucrurile să vină de la sine. Trebuie să ai suficientă voință încât să preiei frâiele și să obții ceea ce vrei. A sper să se întâmple minuni din senin nu te va ajuta la nimic. Nu aștepta să te ajute cei din jurul tău, chiar dacă ți-au promis că o vor face. Te confrunți cu un amalgam de sentimente, o combinație de dragoste, entuziasm, pasiune și speranța că ceva minunat are să se întâmple. Dacă acest sentiment se datorează unei persoane, atunci fă primul pas fără să eziți.


Rac

Sacrificiile pot aduce lucruri bune, în special când vine vorba de carieră sau de viitor. Gândiți-vă bine la acest lucru și renunțați la oamenii care vă trag în jos. Mai bine mai puțini prieteni, dar de calitate. Aveți grijă la dorința de cumpărături și încercați să vă abțineți pentru a nu fi pus în situații neplăcute.

HOROSCOP 20 iunie 2021. Leii au parte de surprize plăcute pe plan amoros

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te lăsa doborât de acest blocaj. Există foarte multe soluții și trebuie să fii pregătit de acele soluții care vor veni din mers, pentru că se pot dovedi ca fiind mai bune decât cele inițiale. Roadele bune sunt mai aproape decât ai crede. Deși ai tendința să crezi că totul a eșuat, vei vedea că ești pe calea cea bună. Dacă ești într-o relație, vei avea surpriza să constați că partenerul tău nu se poate dezlipi de tine. Drăgălășenia îți va face ziua mai bună și te va face să te simți apreciat.


Fecioară

Se pare că astrele nu sunt de partea Fecioarelor, astăzi. La locul de muncă situația este tensionată, dar nu din cauza voastră, însă veți fi afectați în mod direct. Nici în viața de cuplu lucrurile nu sunt roz. Poate ar trebui să-l lăsați și pe partener să vorbească, iar voi să ascultați cu atenție ce are pe suflet. Nu luați astăzi decizii importante, amânați-le pentru zilele viitoare, când soarele vă va surâde din nou. Nu vă neglijați sănătatea, mai ales în această perioadă extrem de capricioasă.

Balanță

Nimic nu se compara cu dragostea oferită de familie, iar Balanțele prețuiesc clipele alături de cei dragi. Pentru acești nativi, liniștea căminului este o prioritate, mai ales în această perioadă. Poate ar fi bine ca astăzi să vă faceți timp și de cumpărături pentru casă, dar nu plecați de acasă fără o listă clară, altfel veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât vă permiteți. O gaură în buget nu este de dorit, mai ales că urmează perioada cadourilor și vreți să-i răsfățați pe cei dragi cu atenții de lux.


HOROSCOP 20 iunie 2021. Scorpionii au probleme financiare

Dacă regreți o achiziție recentă, nu fii surprins. Pe zi ce trece realizezi că toate acele gadget-uri inutile pe care le ții pe rafturi nu fac altceva decât să-ți transmită că trebuie să fii mai cumpătat cu banii. Dacă vrei să scapi de ele, le poți oferi cadou cuiva care chiar are nevoie. E momentul perfect pentru o nouă inițiativă, nu aștepta să-ți spună alții acest lucru și fă-o direct. Nu vei regreta!

Săgetător

Ziua Săgetătorilor este însufleţită în special de bârfele de la locul de muncă. Însă aveţi grijă să nu vă judecaţi colegii cu asprime în condiţiile în care există riscul ca şi Săgetătorii să ajungă subiecte de bârfă. Un plus de onestitate nu dăunează nimănui, mai ales că, în cele din urmă, se va dovedi că totul se poate transforma într-o dezbatere distractivă.

HOROSCOP 20 iunie 2021. Nativii Capricorn au parte de o zi proastă

Unii oameni te calcă pe nervi, dar ar fi mai bine să nu le răspunzi. Poți purta o mască falsă, să pară că totul este perfect, chiar dacă te deranjează atitudinea lor. Poți folosi ironia și sarcasmul drept arme împotriva lor și nu-i mai lăsa să te rănească! Te simți solicitat la serviciu și simți nevoia unei pauze. Încearcă să nu te încarci cu mai mult decât poți duce. Încearcă să te eliberezi de stresul zilei printr-o plimbare de seară în parc!

Vărsător

Sunteţi puşi în situaţia de a face un compromis pentru a evita un conflict de proporţii. Este soluţia cea mai bună şi care vă poate oferi linişte pe termen mediu şi lung. Flexibilitatea şi înţelegerea de care daţi dovadă sunt apreciate de oameni care vă pot ajuta, pe viitor, să trageţi cu bine peste momente mai puţin plăcute. Lăsaţi mândria de o parte şi cereţi ajutor dacă aveţi nevoie.

Pești

De ce nu te concentrezi pe a îți înțelege emoții și să nu mai încerci să înțelegi de ce altcineva se comportă ciudat? Trebuie să încerci o nouă abordare în legătură cu un prieten aflat în dificultate. Dacă sunt doar bosumflați și cu toane, lasă-i în pace. Problemele lor, deși te preocupă, sunt ale lor să le rezolve. Nu poți să le repari tu viața, oricât de mult ți-ai dori asta. Nu le faci niciun serviciu dacă le dai sfaturi de care oricum nu vor ține cont.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter