Ştiri din Transilvania

Vine vara, în sfârșit! Cum va fi vremea în următoarea perioadă?

Se anunță vești bune pentru începutul verii 2021. Vezi ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă.

 

 


În următoarele două săptămâni (7- 20 iunie 2021) vremea va fi schimbătoare, dar nu la fel de mult ca până acum. Temperaturile maxime vor ajunge la 26-30 de grade Celsius, iar probabilitatea de averse pe arii extinse încă este destul de ridicată.

 


Sunt anunțate două episoade de averse și descărcări electrice, atât în intervalul 10- 14 iunie 2021, cât şi după 17 iunie, după cum arată prognoza publicată la începutul săptămânii, în data de 7 mai, de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea în Transilvania

Vremea se va situa aproape de temperaturile normale pentru această perioadă, până spre sfârşitul primei săptămâni, înregistrându-se 24- 25 de grade Celsius, iar minimele ar putea fi de 11- 12 grade.


În intervalul 13- 15 iunie 2021, temperaturile maxime şi minime vor scădea uşor, aproximativ cu două grade, dar ulterior vremea se va încălzi treptat, cu mici variaţii de la o zi la alta, astfel încât, la finalul celei de-a doua săptămâni, media temperaturilor maxime va atinge 26 de grade Celsius, iar cea a minimelor 12 grade.

Temporar, în intervalul 10- 14 iunie 2021, precum şi în unele zile ale celei de-a doua săptămâni va fi ridicată probabilitatea de apariţie a averselor, local însemnate cantitativ, însoţite de descărcări electrice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter