Ştiri din Transilvania

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2021. Unde va avea loc show-ul

Concurenții Asia Express 2021. Cine sunt vedetele care vor participa la sezonul 4 al emisiunii și unde va avea loc show-ul?

 

 


Concurenții Asia Express 2021. La sezonul 4 al emisiunii Asia Express 2021 vor participa nouă echipe formate din vedete. 

 


Concurenții vor avea mari provocări pe „Drumul Împăraților” la show-ul Asia Express din anul 2021. Emisiunea se va filma în următoarele țări: Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Alte destinații vor fi anunțate mai încolo. 

Deși anul trecut Asia Express nu s-a mai filmat, în acest an românii se vor putea bucura de show din toamnă. Concurenții Asia Express 2021 vor trebui să își caute snguri cazare și transport pentru a ajunge la destinații, chiar dacă vor avea doar 1 euro pe zi. 


Concurenții Asia Express 2021. Lidia Buble și Estra, sora vedetei

Lidia Buble, faimoasa cântăreață și fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion, pornește în aventura Asia Express 2021 împreună cu sora sa. Vedete este convinsă că se va descurca de minune având în vedere că este o fire extrem de competitivă, dar și pentru că acasă are 11 frați cu care a crescut, experiență care o va ajuta. 

Concurenții Asia Express 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica sa 

Una dintre cele mai iubite actrițe din România, fostă concurentă la „Te cunosc de undeva!”, Adriana Trandafir a ales să participe și ea în provocarea pe care o reprezintă Asia Express 2021, și o are o alături chiar pe fiica sa, Maria Speranța. Deși Maria și-a ales o meserie total diferită de cea a mamei sale, fiind studentă lla Relații Internaționale la Haga, aceasta nu ezită să plece într-o aventură televizată. 


Concurenții Asia Express 2021. Connect-R și Shift 

Cântărețul Connect-R pleacă în cea mai dură emisiune românească alături de prietenul său Shift. Cei doi speră să câștige, deși au emoții imense. Shift și Connect-R se bucură că au fost aleși să participe la un asemenea show. Cei doi prieteni au însă și frici în ceea ce privește experiența Asia Express 2021. Ei se gândesc că vor ajunge să se cunoască prea bine pe ei înșiși și poate nu o să se suporte. 

Concurenții Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu și mama sa

Câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” s-a decis să participe la show-ul „Asoa Express 2021” cu „omul către care aleargă întotdeauna prima dată” pentru a-i povestii ce trăiește, adică mama sa, a mărturisit vedeta pentru jurnal.ro. Alexandra Ungureanu așteapt cu nerăbdare să participe la această nouă provocare și speră să fie „cea mai tare experiență” a ei și a mamei sale. 


Concurenţii Asia Express 2021. Mihai Petre și soția sa Elwira 

Mihai Petre, cunoscutul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine” va participa la Asia Express 2021 împreună cu superba sa soție Elwira. Cei doi nu știau dacă să participe la această provocare la început, dar ulterior au decis „să riște”. Responsabilitățile de părinți le dădeau bătăi de cap, dar nu au putut să rateze Asia Express 2021 și au găsit o soluție pentru a-și putea satisface curiozitățile care vin la pachet cu această dură experiență. 

Concurenții Asia Express 2021. Patrizia Paglieri și Francy, fiul său

Unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România și primul jurat femeie al emisiunii MasterChef, Patrizia Paglieri își formează și ea echipa în familie. Vedeta bucatelor din România pleacă la Asia Express 2021 cu fiul său, Francy. Show-ul plin de aventură devine un vis împlinit pentru Patrizia Paglieri și Francy. 

Concurenții Asia Express 2021 de la Noaptea Târziu: Cuza și Emi

Vedetele Cuza și Emi de la Noaptea Târziu fac și ei echipă pentru a porni într-o nouă aventură prin prisma emisiunii Asia Express 2021. Cei doi spun că sunt pregătiți pentru provocările din acest show, de pe Drumul Împăraților. Aceștia au spus la a1.ro că abia așteaptă concursul și că au fost cuprinși de emoții deja. 

Concurenții Asia Express 2021. Lorelei Bratu și Mihai Zarug

Faimosul model plus-size, insiprația pentru femeile care se luptă cu complexe create de greutate, va participa la Asia Express 2021 împreună cu Mihai Dan Zarug, designer vestimentar cunoscut în mediul online. Perechea faimoasă pe rețelele de socializare abia așteaptă să plece în această aventură. Cei doi sunt convinși că o să se distreze enorm de mult, deși provocările sunt „înfricoșător” de dificile. 

Concurenții Asia Express 2021. Cosmin Natanticu și Eliza, soția lui

Unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, Cosmin Natanticu, va porni în experiența Asia Express 2021 alături de soția sa Eliza, de care vedete a recunoscut că s-a apropiat și mai mult în pandemie. Acum, cei doi amorezați, așteaptă „aventura vieții” pentru că nu au mai călătorit de la începutul pandemiei, recunosc soții pentru a1.ro. Cosmin și Eliza vor să trăiască pas cu pas această experiență plină de provocări. 

Foto: Asia Express 2021

Ultimele Stiri
abonare newsletter