Ştiri din Transilvania

Horoscop 28 aprilie 2021. Gemenii au parte de o bucurie imensă. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri

Horoscop 28 aprilie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de semnul zodiac în care ai fost născut.

 

 


Horoscop 28 aprilie 2021. Gemenii au parte de o bucurie imensă astăzi, 28 aprilie. Află ce noutăți apar în viața ta în funcție de fiecare zodie.

Berbec


Ai o zi plină la muncă și acasă. E timpul să faci ordine în viața ta și să ai un program mai bine pus la punct. Nici pe partea financiară nu stai foarte bine, dar ești gata să schimbi acest lucru

Taur


Ești într-o perioadă bună și nu este exclus să primeși un bonus pentru implicarea la locul de muncă. Șefii au încredere în tine și ai devenit un om de bază. Continuă la fel!

Horoscop Gemeni

Partenerul de viață ți-a pregătit o surpriză plăcută. Ai șanse să primești un cadou sau chiar o excursie din partea persoanei iubite. Viața ta va arăta astfel.


Rac

Brusc descoperi o persoană nouă de care te atașezi. Poate fi cineva care a intrat în anturajul tău recent, dar lucrurile merg tot mai bine.


Leu

Sărbătorile se apropie și ai nevoie de timp pentru a rezolva treburi casnice. Ajută-ți familia să rezolve probleme, nu sta cu mâinile în sân.

Horoscop 28 aprilie 2021. Fecioară

Treci printr-o perioadă mai puțin fericită și te irită tot ce se întâmplă în jurul tău. Ai conflicte cu oameni apropiați și ar fi să calculezi mai mult vorbele pe care le scoți pe gură.

Balanță

Nu te mai mulțumește nimic în viața pe care o duci alături de actualul partner de viață. Ești gata să faci o schimbare și poți începe de astăzi. Tu știi că oricum viața singură este mai bună.

Scorpion

Pe plan profesional lucrurile nu merg deloc bine. Simți că bați pasul pe loc și nimic nu se întâmplă bine. Temerele tale se vor adeveri în curând dacă nu faci o schimbare.

Săgetător

Ești văzut tot mai bine la locul de muncă. Primești un calificativ pozitiv și chiar niște bani care îți prind foarte bine înainte de Paște.

Capricorn

Pe plan profesional lucrurile merg excelent, dar în viața personală situația nu este deloc roz. Ești tot mai nefercit în viața de cuplu.

Vărsător

În ultima perioadă ți-ai focusat atenția în alte direcții. Nu te-ai pus pe tine pe primul loc. Încearcă să nu te gândești atât de mult la cei din jurul tău.

Pești

În  ultima perioadă ai fost tot pe drumuri, iar familia ți-a simțit lipsa. Acordă mai mult timp celor din jurul tău, altfel vei avea probleme.

Ultimele Stiri
abonare newsletter