Ştiri din Transilvania

Zodiacul divorțului. Care sunt bărbații de care ai putea divorța, în funcție de zodia ta?

Divorțul este unul dintre cele mai marcante situații prin care poate trece o persoană, aceasta aducând cu ea mult stres și alte emoții negative. Pentru evitarea acestui lucru, ia în seamă recomandările astrelor în ce privește alegerea partenerului de viață.

 

 


Dacă te căsătorești având în vedere mult mai mult decât acea iubire adolescentină, trecătoare, specialiștii spun că șansele de a divorța sunt extrem de mici.

Totuși, sunt unele caractere care nu se potrivesc deloc, oricât de rațional s-ar trece cu vederea peste acea iubire. Așadar, gândește cât de rațional poți înainte de a lua o asemenea decizie, dar ia în considerare și recomandările astrelor.


Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Femeile Berbec tind să divorțeze de soții din zodiile Fecioară și Balanță. Cei din zodia Fecioară au tendința de a fi practici, dar și să prea analizeze lucrurile, pe când Balanța fuge de certuri. Aceste lucruri vor deranja mult o femeie din zodia Berbec.

Aceasta are nevoie de libertate, dar și de un bărbat care să ia inițiativă, iar aceste două zodii nu îi vor putea oferi aceste nevoi.


Taur (21 aprilie - 21 mai)

Femeilor din zodia Taur le plac Scorpionii. Totuși, încăpățânarea predomină la ambele zodii, iar acestea pot deveni ușor geloase, motiv pentru care căsătoria este foarte probabil să nu dureze.

Taurii nu vor lua în considerare ideea de divorț decât în cazuri cu adevărat speciale, precum infidelitatea sau un partener care nu își apreciază destul familia.


Horoscop. Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În cazul femeilor din zodia Gemeni, este cel mai probabil ca acestea să nu se potrivească cu nativii din Săgetător și Vărsător. Toate aceste trei zodii sunt curioase din fire, iar această curiozitate poate duce la o despărțire.

De asemenea, femeile din zodia Gemeni sunt destul de impulsive și nu își păstrează interesul pentru ceva sau cineva anume pentru mult timp, fapt care dăunează relațiilor. Vor să fie libere, să nu se simtă „înghesuite” și să aibă parte de diversitate, iar acest lucru nu foarte mulți îl pot îndeplini.


Rac ( 22 iunie - 21 iulie)

Femeile Rac tind să aibă probleme cu cei din zodia Vărsător. Racii sunt familiști dedicați și firi ce doresc să aibă parte în mod constant de siguranță și stabilitate, pe când Vărsătorii sunt firi în continuă schimbare, care nu pot sta mult pe loc.

De asemenea, Racii trăiesc totul la superlativ, în vreme ce Vărsătorii simt mult mai superficial decât cei dintâi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Femeile Leu nu se potrivesc de nici un fel cu bărbații din zodiile Berbec și Săgetător.

Săgetătorii se gândesc mereu la următorul pas, iar femeile din zodia Leu se pot simți deseori neglijate. De asemenea, acestea sunt firi foarte mândre, orgolioase, care nu acceptă ușor schimbarea și nici atât compromisurile, divorțul părând o variantă mai bună.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi ce doresc ca totul să fie perfect, fapt ce va duce de cele mai multe ori la divorț din lucruri pe care unii le-ar considera lipsite de însemnătate.

Aici se face referire la orice zodie, care, atâta timp cât nu își face partea în ce ține treaba în casă, își ignoră partenera sau evită conflictele sau discuțiile mai importante, reprezintă o problemă pentru femeia din această zodie. În cazul ei dedicarea trebuie să se ridice la cote maxime!

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Aici este vorba despre o patologie. Deși mariajul dintre o femeie Balanță și un bărbat Leu ar trebui să meargă, acesta nu este cazul de cele mai multe ori. Motivul principal este sociabilitatea zodiei Balanță, care dă de cele mai multe ori în flirt, rănind sentimentele Leului, deoarece acesta e fire care dorește să fie mereu în lumina reflectoarelor.

Balanțele își vor da toată silința ca relația să nu se rupă, chiar dacă asta implică mult sacrificiu. Acest lucru însă se va dovedi în final a fi toxic, iar acestea nu vor mai putea rezista în acest fel.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeile Scorpion nu se potrivesc cu cei din zodia Vărsător. Femeilor din această zodie le place să ia ele inițiativa, sunt firi posesive, dominante, iar acest aspect nu se potrivește cu modul de a fi al Vărsătorilor.

Pentru Vărsători, libertatea este cea mai de preț, lucru ce se bate cap în cap cu posivitatea Scorpionului, ajungându-se la o ruptură în final.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeile Săgetător și bărbații Săgetător știu și ei că o relație de căsătorie nu va fi benefică pentru nici unul dintre ei, motiv pentru care încearcă să o evite.

Dacă totuși riscă în acest sens, în momentul în care se instaurează rutina, divorțul devine singura soluție pentru aceștia.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Femeile Capricorn și bărbații Gemeni sunt condamnați la probabilitatea foarte mare a unei relații nefericite, din cauza caracterelor diferite. Femeia Capricorn este o fire grijulie, iar bărbatul din Gemeni, extrem de sociabil și jucăuș, iar aceste două firi, puse împreună, în timp nu rezistă mult, potrivit astrelor.

O parte pozitivă însă ar fi faptul că divorțul acestora nu va fi unul „murdar”, aceștia fiind poate în relații chiar mai bune după acesta decât în timpul mariajului.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Femeilor Vărsător le este predestinat divorțul alături de Tauri. La început, farmecele Taurului vor face ca femeia Vărsător să uite de toate problemele din relație, dar pe măsură ce acea iubire adolescentină va trece, încăpățânarea bărbatului va crea din ce în ce mai multe certuri.

În cazul conflictelor acestora, situațiile tind să iasă de cele mai mult destul de urâte, deoarece amândoi sunt firi ce nu se lasă ușor clintite de părerea celuilalt.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Femeile din zodia Pești au ideea unei căsătorii ideale, iar când lucrurile încep să nu mai coincidă cu basmele, acestea tind să caute soluția în divorț.

Totuși, acestea nu vor trage ușor această concluzie, vor încerca cât de mult să salveze relația. Relația cu un bărbat din zodia Balanță va fi cea mai sortită eșecului. Aceștia sunt firi ce au nevoie de afecțiune în mod constant, aproape non-stop, pe când femeile din această zodie simt deseori nevoia de timp cu propria persoană.

abonare newsletter