Ştiri din Transilvania

Cele mai importante trăsături ale fiecărei zodii. Cum recunoști capricornii?

Află care sunt cele mai importante trăsături la fiecare zodie în parte, precum și după ce poți recunoaște alte zodii.

 

 


Berbec. Nativii în Berbec dau dovadă de o excelentă condiție fizică. Sunt curajoși și le place să fie independenți. Aceștia fac de obicei lucrurile în grabă și sunt agresivi.

Bărbatul din zodia Berbec, un încăpățânat de fel, nu acceptă nici un fel de amânare atunci când este îndrăgostit. Partea negativă este că se plictisește foarte repede, iar relația se stinge pe cât de repede s-a aprins. Femeia este puternică, așa că face față oricărei probleme care apare din senin. Îi plac relațiile neașteptate și întortocheate, ea însăși fiind complicată, dar în aceeași măsură și pasională.


Taur. Stabilitatea este una din trăsăturile definitorii ale acestei zodii. Taurii sunt loiali și stabili. Răbdarea care aceștia o au cu cei din jur este de invidiat. Au însă tendința de a deveni prea posesivi și sunt uneori materialiști.

Bărbatul se uită în primul rând la aspectul fizic al partenerei, iar apoi se interesează de celelalte calități: inteligența, fantezia. Când e îndrăgostit iubește doar o singură femeie. Femeia din zodia Taur este naturală, fapt ce atrage mulți admiratori în jurul ei. Îi place să fie în centrul atenției, să flirteze, dar când iubește, există numai unul.


Gemeni. Flexibilitatea este una din trăsăturile definitorii ale acestei zodii. Inteligența și capacitatea de a învăța rapid îi ajută să fie totdeauna pregătiți în domeniul în care își desfășoară activitatea. Pot fi superficiali și au uneori o exprimare neglijentă, cu care uneori pot jigni.

Bărbatul din zodia Gemeni este înnebunit după femeile grațioase, cu un comportament ușor copilăresc, dar care știu să îl stimuleze intelectual. Femeia e atrasă de bărbații inteligenți și spirituali. Atentie însă, poate pica testul la capitolul fidelitate și la sensibilitate.


Rac. Racul este sensibil și sentimental. Simte tot timpul nevoia de a ocroti. Dorința cea mai puternică este să aibă o viață de familie armonioasă. Sensibilitatea acestora este uneori excesivă, fapt care poate fi deranjant.

Bărbatul iubește cu pasiune atunci când își găsește partenera, este tandru și un romantic. Îi plac femeile care îi seamănă în ceea ce privește caracterul și de obicei alege pe cineva pe care îl poate domina. Femeia din zodia Rac este pasională, romantică și i se dedică în totalitate celui drag.


Leu. Leul are calități de conducător. Are încredere în forțele proprii. Este creativ și are spirit de echipă. Gerenozitatea îl ajută să fie văzut foarte bine în grupurile din care face parte. Aroganța este o trăsătură care îl face pe acesta să nu fie cel mai apreciat.

Bărbatul din zodia Leu cere toată atenția posibilă, nu îi place să fie înșelat, neglijat. Este extrem de gelos și posesiv. Femeia, dacă întâlnește un partener sincer si iubitor îl va iubi și ea cu aceeași sinceritate și loialitate pe cât este iubită.

Fecioară. Oricine și-ar dori un nativ în Fecioară alături. Este un bun ascultător și analizator pentru ca, mai apoi, să ofere un sfat. Aceștia au însă un spirit critic exagerat.

Bărbatul acceptă lângă el doar femeile echilibrate și care îi pot oferi o viață liniștită. E posibil să își neglijeze uneori partenera din cauza muncii. Femeia din zodia Fecioară este liniștită. Nu îi plac aventurile, este ordonată și cere cam același lucru și celui pe care îl iubește.

Balanță. Acesta este un bun diplomat. Regulamentul pentru ei nu este chiar așa de obligatoriu pe cât ar trebui. Este capabil să facă aproape orice pentru a fi acceptat de societate.

Bărbatul din zodia Balanță caută la partenera sa eleganță. Nu îi plac femeile vulgare, iar pentru ca o relație să dureze trebuie să se aprindă acea scânteie de început. Femeia visează neîncetat la marea dragoste din povești. Fiind o femeie cochetă și vanitoasă, aceasta adoră să fie curtată.

Scorpion. Aceștia sunt loiali, hotărâți și curajoși. Nimeni nu cred că ar vrea să supere un Scorpion, deoarece acesta are un spirit răzbunător.

Bărbatul este destul de posesiv și gelos în dragoste, deși nu prea arată acest lucru din cauza orgoliului. Nu îi convine când nu este în centrul atenției. Femeia din zodia Scorpion este tandră și romantică atunci când se implică într-o relație serioasă.

Săgetător. Săgetătorii sunt generoși și cinstiți. Vizionari, ei sunt conduși de dorința de a-și lărgi orizontul. Aceștia dau dovadă de un optimism exagerat, care, de cele mai multe ori îi conduc către un eșec neașteptat.

Bărbatul din zodia Săgetător, deși prețuiește iubirea și familia, se ferește să se căsătorească de tânăr. Îi plac femeile care îi pot împărtăși pasiunile. Femeia ține la libertatea sa și nu ar dori nici ea să se căsătorească, dar poate fi pasională. Nu ar suporta însă infidelitatea, fiind destul de posesivă în relație.

Capricorn. Capricornii au simțul răspunderii și al datoriei, știu să se organizeze și să persevereze în ceea ce fac. Pesimismul îi împiedică deseori pe aceștia să reușească în ceea ce își propun.

Bărbatul este libertin și apreciază înțelegerea. În relația creată este loial și pretinde același lucru și partenerei sale. Femeia din zodia Capricorn, ca mamă, știe să comunice cu copii săi și să le insufle dragostea de libertate.

Vărsător. Aceștia prezintă o capacitate intelectuală sporită și calități excelente de comunicare. Un alt avantaj al acestei zodii este dat de capacitatea de a înțelege și lucra cu noțiuni abstracte. Din nefericire, au idei fixe, lăsându-se conduși de spiritul lor rebel. Un alt defect al acestor ar fi atitudinea distantă și rece de care dau dovadă într-o relație.

Bărbatul din zodia Vărsător poate fi candidatul ideal pentru o relație de lungă durată pentru că, în general nu este gelos și acordă multă libertate partenerei sale. Totuși, nu reușește de fiecare dată să fie pasional. Femeia este de obicei o parteneră înflăcărată. Fiind o fire sociabilă, se înțelege bine cu toată lumea, dar mai ales cu partenerul său.

Pești. Aceștia sunt firi sensibile de fel și foarte spirituali. Totodată, sunt pesimști și au tendința de a se integra in anturaje rele.

Bărbatul adora femeia puternică, care știe ce vrea de la viață, dar care poate fi tandră și protectoare în ceea ce-l privește. Femeia din zodia Pești își dorește un bărbat romantic și înțelegător.

Ultimele Stiri
abonare newsletter