Ştiri din Transilvania

Studentă la drept în Cluj, abuzată și amenințată de un fost angajat al tatălui: „Știu cât de importantă e Izabela pentru tine”

O familie cu afaceri în Cluj-Napoca trece printr-o adevărată teroare după ce un fost angajat a început să amenințe cu moartea pe internet.

 

 


O tânără care trăiește în Maramureș, dar care studiază la facultatea de drept din Cluj-Napoca trece prin momente de coșmar după ce un individ a început să o amenințe și să o abuzeze fizic. Mai exact, Izabela trece prin momente de coșmar după ce un fost angajat al tatălui ei a fost prins că fură bani din firmă și a fost dat afară. Vinovatul încearcă în acest moment să se răzbune și a trecut deja la fapte.
 

 „Am avut mai multe firme de afaceri în Italia! Dar, am spus să-mi înființez una și în Cluj Napoca, orașul în care locuiesc în momentul actual. Din pricina unor probleme cu un angajat care e trăgea banii din firmă fără acordul meu și ilegal. Am decis să anunț politia și să îl dau afara de pe post. Pentru că își sabota serviciul… El a început cu amenințari grave asupra familiei mele. Cel mai tare m-am îngrijorat când acele amenințări au început să se pună și în practică. Fiica mea de 21 de ani, a primit multe mesaje cu amenințări și a fost chiar și abuzată cu violență și verbal de către acest individ. Ea, locuiește în Maramureș, dar face facultatea de drept în Cluj Napoca. Are 2 copii. Dacă mai vreți alte detalii și informații sunt dispus sa le trimit. Am și poze cu dovezi, dacă este necesar! Știu că acest lucru este penal. Poliția a fost deja anunțată”, a declarat bărbatul conform baiamare24.ro


Fostul angajat a trecut la amenințări pe internet

„Laurențiu îți spun eu. Poți merge și la poliție și unde vrei. Eu am fost omul tău de bază în firma aia iar tu ai ales să mă dai afară. O să te lovesc unde te doare mai tare. Și știi la ce mă refer. Știu cât de importantă este Izabela pentru tine. Eu ți-am promis că nu o să rămână lucrurile așa. Ai grijă de ea, sfatul meu… Oamenii nu sunt ceea ce par” este unul dintre mesajele primite de tatăl fetei.

Sursă foto: Baiamare24.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter